Élet-Stílus

Hat évvel az eltűnése után kapta vissza kutyáját egy brit házaspár

Fantasztikus, szürreális élmény volt – mondta Caroline Hall, amikor megkérdezték arról, mit érzett, amikor felhívták, hogy előkerült a kutyája, akit hat évvel ezelőtt loptak el tőle és a férjétől.

Az angliai Durhamben élő Cariline és a férje, Simon cocker spánielét, az akkor 4 éves Bonnie-t 2014-ben lopták el. A házaspár hosszú ideig próbálta megtalálni a családtagnak számító kutyát, de ahogy telt az idő, egyre kevésbé reménykedtek. Pár éve aztán végleg lemondtak arról, hogy Bonnie-t még valaha viszontláthatják, új kutyát vettek – írja a Mirror című brit bulvárlap.

November 19-én csütörtökön azonban megcsörrent a telefon. Egy a házaspár otthonától több mint 300 kilométerre működő állatmenhely volt a vonal túlsóvégén. A tíz éves Bonnie előkerült, náluk van, bármikor érte mehetnek.

A 48 éves Caroline azt mondja, arra számított, hogy Bonnie nagyon rossz állapotban lesz, amikor meglátja, de a kutya jól volt. A menhelyen elmondták neki, hogy Bonnie az elmúlt hat évet valószínűleg egy tenyésztőnél töltötte, két hónapja fialhatott utoljára. A menhelyen ivartalanították a hosszú idő után előkerült kutyát.

Caroline azt mondja, ő és Simon is nagyon boldogok, az első feladatuk pedig az lesz, hogy összebarátkoztassák Bonnie-t és az új kutyájukat, Jessie-t.

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Matthew James / EyeEm / Getty)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik