Foci

Twitteren üzengetnek a foci vb vesztesei

A napokban sok játékos számára szertefoszlott a vb-szereplés reménye. A hoppon maradtak a Twitteren dühöngtek és szomorkodtak.

Az angol válogatott Michael Carrick, a Manchester United középcsatára nélkül indul majd Brazíliába. Carrick viszonylag jól fogadta a visszautasítást – a Twitteren legalábbis elfogadhatóan reagált: “Csalódott vagyok, hogy kimaradtam a csapatból, minden világbajnokság különleges és fáj, hogy nem lehetek ott. A fiúknak sok szerencsét kívánok.”

Hasonlóan jól reagált Radja Nainggolan, akit a belga válogatottból szórtak ki. “Mivel ez most nem jött össze, én majd jövőre játszom a világbajnokságomat a Bajnokok Ligájában, a Romával.” Sokan úgy vélik, hogy csak azért rejtette véka alá az indulatait, mert Nainggolant arra kérte a klubvezetés, hogy fogja vissza magát a Twitteren, a nápolyi szurkolót ért támadás után ugyanis virtuális szóváltásba keveredett a szurkolókkal.

Domenico Criscito sem tett lakatot a szájára: “Nem leplezem a csalódottságomat… Most még szarabbul érzem magam, mint két évvel ezelőtt az EB előtt… Mindenkinek köszönöm a támogatást” Az Európa Bajnokságról azért maradt távol, mert belekeveredett az olasz bundabotrányba, később azonban tisztázta magát.

Samir Nasri barátnője, Anara Atanes nem fogalmazott túl elegánsan, igencsak kikelt magából a Twitteren. Posztjában nem csak a franciákat, hanem a válogatott kapitányát is pocskondiázta, ám mivel kinyilatkoztatása nagy felháborodást keltett, nem sokkal később bocsánatot kért és próbálta menteni a menthetőt: “Sajnálom, ha bárkit megbántottam Franciaországból, a tweetem nem az egész nemzetnek szólt.”


Sokakat szíven ütött a hír, hogy az utóbbi időben különösen jól teljesítő Alberto Gilardino sem erősítheti az azzurrik csapatát, ennek pedig csapattársa, Luca Antonini is hangot adott a Twitteren – azzal a nem titkolt szándékkal, hogy egy kicsit provokálja Cesare Prandellit. “Nem jutott neked hely ebben a válogatottban, mert túlzottan tiszta a lelkiismereted, nagyon elszánt, túl sok gólt lősz és túl erős vagy! Sajnálom barátom Gila”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik