Foci

Suarez: Szeretnék jó apa lenni

Luis Suarez, a labdarúgó-világbajnokság kedd esti mérkőzésén elkövetett harapása előtt bő egy héttel már megbánta a korábbi kettőt. Aztán mégis jött a harmadik.

Kedd este óta folyamatosan Suarez harapásáról beszél a média, s a vicces mémek, a furcsa fogadások és a pszichológiai elemzés mellett egy érdekes nyilatkozat is olvasható tőle.

Múlt hétfőn a Mirror közölte, hogy Suarez megbánta korábban a futballpályákon elkövetett harapásait. Előbbit Otman Bakkal, utóbbit Branislav Ivanovic szenvedte el. Ezekkel kapcsolatban szólalt meg a támadó:

Annyira szégyellem magam, hogy korábban ilyen hibákat követtem el. Csak kis idő elteltével tudatosult bennem, hogy egykor majd a gyermekeim is látni fogják a képsorokat. Az, hogy mindezt apaként meg kell majd magyaráznom nekik, sokkal jobban bánt, mint maga a cselekedet.”

Fotó: Youtube

Gyakran álmatlan éjszakáim voltak emiatt, hiszen én kéne legyek a követendő példa a gyermekeim életében. Szeretnék jó ember és jó apa lenni a szemükben, akire felnézhetnek.”

A Liverpool és az uruguayi válogatott játékosa felesége szerepéről is beszélt:

Sofia a legnagyobb segítség az életemben, mindenben segít. Mindig arra kér, hogy otthon ne a focista Suarez legyek, aki hatalmas egóval sztárjátékosként lövi a gólokat, hanem legyek csak egyszerűen férj és apa. Így tehát otthon teljesen másként viselkedem, mint a pályán.”

A megbánás így azonban kevésbé tűnik Suareztől őszintének, hogy a következő héten újra ugyanazt a hibát követi el. A tegnapi után már úgy nyilatkozott, ilyen dolgok megtörténnek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik