Foci

Spanyol világbajnokokat csábít az Arsenal

cesc fabregas (cesc fabregas, barcelona, )
cesc fabregas (cesc fabregas, barcelona, )

Angol lapértesülések szerint a két, klubjában többnyire mellőzött spanyol világbajnok közül, az egykori Arsenal-játékos Cesc Fabregast és Iker Casillast is Londonba csábítaná Arsene Wenger.

Évek óta nem költött komoly játékosokra az Arsenal és ennek megfelelően évek óta nem nyert semmit a csapat – “csak” folyamatosan a Premier League elején tanyázik, ergo állandó BL-résztvevő a Wenger-alakulat. Viszont úgy tűnik, idén nyárom megnyitják a pénztárcát a stadionépítés óta szigorú gazdaságpolitikát folytató tulajdonosok, aminek az lehet a következménye, hogy nevek érkeznek az Emirates Stadionba.

Wengernek több kiszemeltje van. Ezek közül mindenképp az élre kívánkozik Cesc Fabregas, aki 2011-ben költözött Barcelonába Londonból, ahova most visszavágyik. Az Arsenállal szemben – ahol ünnepelt sztár, a csapat meghatározó játékosa volt – a katalán csapatnál nem sikerült villantania. Mondjuk kispadról nehéz is.

“Ha megfelelő ajánlat érkezne Cescért, akkor komolyan elgondolkoznánk a lehetőségen” – mondta egy Barcelonához közeli forrás a Daily Star Sunday-nek, miközben azt is tudni vélik, hogy a spanyol játékos már iskolát keres Londonban lányának, illetve egy méregdrága, 5,4 millió fontos lakást is kinézett magának.

Iker Casillas esete már kissé bizonytalanabb. Tény, a kapuban elég sűrűn váltogat Wenger mostanság, mintha egyik jelenlegi megoldásával sem lenne maradéktalanul elégedett, ezért csábítaná Londonba a Real mellőzött hálóőrét. Ugyanakkor biztosra vehető, Mourinho távozásával Casillas újra kezdőnek tekinthető, így nem valószínű, hogy a klub ikonja komolyan gondolkodóba esne egy még oly kecsegtető ajánlat esetén is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik