Élet-Stílus

Halott fiától kapott levelet az édesanya

A fiú a levelet évekkel ezelőtt, egy iskolai feladat miatt írta. Volt tanára most úgy döntött, a levél a szülőket illeti.

„Azután, hogy tavaly egy autóbalesetben meghalt a fiam, nem mondhatnám, hogy idén olyan nagyon vártam volna az anyák napját” – kezdi a Tennesseeben élő gyászoló édesanya, Gail Sharp. Az asszony a WBIR című hírcsatornának azt is elmondta, az ilyen és ehhez hasonló ünnepnapokat tavaly május óta leginkább csak túl akarja élni, mert feltépik a sebeit és a veszteségére emlékeztetik.

Az idei anyák napja egy váratlan meglepetés miatt, mégis emlékezetes lett. Néhány nappal az ünnep előtt Gail ugyanis egy levelet talált a postaládájukban, fia, Cameron kézírásával. Az anya néhány pillanatig levegőt sem kapott, majd gyorsan kinyitotta és kiderült, a levélkét fia még 12 éves korában írta egy iskolai feladata keretében, később, érettségiző énjének.


Több mint egy évvel a halála után érkezett meg a levele
Kép forrása: Daily Mail

„Mindössze pár sor az egész, amiben leírja, hogy a testvére most fog érettségizni, hogy mi volt az utolsó film, amit látott, és azt, hogy ki a kedvenc tanára. Nem sok, nekem most mégis az egész világot jelenti, hiszen viszontláttam a kézírását” – mondja könnyek között Gail, majd elmeséli, Cameron 17 éves korában, egy tragikus autóbalesetben vesztette életét.

„Az autópályán hajtottak egy barátjával, Cameron ült az anyósülésen, amikor a sofőr elvesztette az uralmat az autó fölött és egy kamionnak ütközött. Míg a sofőr, és a kamion két utasa csak megsérült, Cameron a helyszínen meghalt” – emlékszik vissza Gail a tragikus napra, ami örökre megváltoztatta az életét.

Utas volt a balesetező autóban
Kép forrása: Facebook

A levelet, mint kiderült, fia korábbi osztályfőnöke küldte ki a szülőknek, miután rátalált a többi között. „Azoknak terveztem kiküldeni a levélkéket, akik már leérettségiztek. Aztán a kezembe került Cameron levele. Sokáig hezitáltam, hogy mit csináljak vele, végül úgy gondoltam, eljuttatom a szülőknek, hiszen ez őket illeti” – nyilatkozta Mr. Caldwell.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik