Foci

Vertonghen: A Spurs megverheti a Unitedet

jan vertonghen (jan vertonghen, )
jan vertonghen (jan vertonghen, )

A Tottenham nyári szerzeménye, Jan Vertonghen szerint csapata legyőzheti szombaton a Manchester Unitedet.

Az angol labdarúgó-bajnokság soron következő fordulójában, szombaton a Manchester United a Tottenham Hotspur csapatát fogadja. A találkozóval kapcsolatban a Spurs nyári igazolása, Jan Vertonghen elmondta, a Sarkantyúsok elég erősek ahhoz, hogy legyőzzék a Vörös Ördögöket.

Az Old Traffordon 2001 májusa óta nem nyert a Tottenham. A belga válogatott játékos szerint csapatának a Reading és a Queens Park Rangers ellen aratott győzelmekkel helyre állt az önbizalma.  A 25 éves védőnek szép emlékei lehetnek az Old Traffordról, hiszen az előző szezonban az Ajax Amszterdammal győzni tudott a Manchester United otthonában Európa Liga mérkőzésen.

“Tavaly játszottam az Old Traffordon. Csodálatos volt a hangulat. Már nagyon várom, hogy a Tottenhammal is pályára lépjek a Manchester United otthonában. Elég erősek vagyunk ahhoz, hogy jó eredményt érjünk el. ” – nyilatkozta Vertonghen a Daily Mirrornak.

Kelly Naughton, a Spurs balhátvédje  a QPR ellen 2-1-re megnyert mérkőzésen bokasérülést szenvedett, így Manchesterben minden bizonnyal Vertonghennek kell majd a baloldalon szerepelnie.

“A válogatottban a baloldalon játszom. Ha Manchesterben itt tudok segíteni a csapatomnak , akkor így lesz.”

A labdarúgóért a nyáron több mint 12 millió eurót fizetett a Tottenham Hotspur az Ajax Amszterdamnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik