Élet-Stílus

A nő, aki utálja, hogy nem tud hízni

Néhány hónap alatt tíz kilót fogyott, pedig többet eszik, mint bármikor.

Miközben a világ nőinek egy jelentős része szinte bármit képes lenne megtenni azért, hogy megszabaduljon vélt, vagy épp valós pluszkilóitól, vannak olyanok, akik éppen amiatt szenvednek, hogy képtelenek hízni. Így például az Imgur nevű közösségi oldal egyik női felhasználója, gcteg is, aki úgy döntött, megmutatja a netközösségnek, hogy néz ki valaki, amikor túl sovány.

Merthogy szerinte ő az. Méghozzá azóta, mióta szervezetét megtámadta egy ritka anyagcserebetegség, aminek következtében a teste szinte képtelen táplálékot felvenni. Ahogy az a posztjaiból kiderült, az utóbbi egy évben több mint tíz kilót fogyott, pedig többet eszik, mint korábban bármikor.

Így festett a sorozat kezdetekor 53 kilósan:

Képek forrása: Imgur/gcteg

Fél évvel később: 

 

És így egy évvel később 43 kilósan:

 

„Biztos vagyok benne, hogy sokan közületek most bármit megtennének, hogy ha csak egy napra is, de cserélhessenek velem. Ne akarjátok! Az elmúlt egy évem rettenetes volt, és mivel az orvosok még most sem tudják pontosan, mitől fogyok, a következő is az lesz valószínűleg. Akaratom kívül elvesztettem a fenekemet, a melleimet és a gömbölyded formáimat, ez pedig éppolyan rossz, mintha csúnyán meghíztam volna” – írta a lány, aki szerint a súlyunk nem mindig tükrözi az egészségügyi állapotunkat. „Ha fogyni akarunk, ne az legyen a célunk, hogy ledobjuk a felesleges súlyt, hanem, hogy egészségesebbé váljunk” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik