Sport

Kiengedte hangját az öltözőben a siófoki kéziedző

Továbbjutott az EHF-kupa csoportküzdelmeiből a Siófok KC női kézilabdacsapata, miután 28-27-re győzött a dán Köbenhavn vendégeként.

Továbbjutást ért a siófoki kézilabdabravúr
A hazai győzelem után Dániában is sikerült nyerni az EHF-kupában.

A Siófok edzője, Tor Odvar Moen a mérkőzést követően úgy fogalmazott, az első félidővel nem volt kibékülve. „Körülményesek és lassúak voltunk, így a szünetben erőteljesen kellett hallatnom a hangomat az öltözőben” – mondta.

A dán sajtónak aztán ennél is bővebben mesélt, azt mondta, a 15-15-ös félidőt követően annyira üvöltött az öltözőben, amelyhez hasonlót ritkán élt meg eddig.

Felnőtt emberekkel dolgozom, így nem szeretek kiabálni velük. De valóban, az összes hangomra és testbeszédemre szükség volt

– idézte az Europamester.dk, hozzátéve, hogy Moen ennél a mondatnál az ökölbe szorított kezét a másik, nyitott tenyeréhez ütötte.

„Csak fel kellett ébrednünk, küzdenünk és mindent bele kellett adnunk. Ha az első félidő játékát folytattuk volna, öt góllal kikapunk. A jó kézilabdacsapat erősségét az mutatja, hogy egy olyan napon is képes nyerni, amikor nem megy neki igazán a játék.” – tette hozzá.

Kiemelt fotó: siofokkc.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik