Foci

A Honvéd bedarálta a Pápát

Budapest Honvéd (budapest honvéd, )
Budapest Honvéd (budapest honvéd, )

Gyenge meccsen tudtak a fővárosiak 2-0-ra nyerni a Lombard Pápa ellen.

Mivel szombaton kora délután a Debrecen csak egy pontot tudott begyűjteni a Diósgyőr otthonában, így a Budapest Honvéd esetleges győzelmével megelőzte volna a Lokit a tabellán.

Egyrészt ezért, másrészt azért rohamozták meg a hazaiak a kezdés után a Pápa kapuját, mert a vendégek semmit sem tudtak kezdeni a labdával. A pápaiak legjobbja épp ezért a jól védő Szűcs Lajos volt, de a 45. percben ő is tehetetlen volt: Délczeg büntetőből szerzett vezetést a Honvédnak.

A fordulás után is többször került helyzetbe a fővárosi alakulat, ennek pedig még egy találat lett a gyümölcse, hiszen Vécsei szépen készítette le sarokkal a labdát Nagy Gergőnek, ő pedig szépen a hálóba helyezte a labdát (0-2).

Eredmény – OTP Bank Liga, 26. forduló

Budapest Honvéd – Lombard Pápa 2-0 (1-0)
Gólszerzők: Délczeg (45.-büntetőből), Nagy G. (82.)

Honvéd: Kemenes – Lovric, Ignjatovic, Tandia, Baráth – Nagy G., Zivanovic, Vécsei – L. Martínez (Holender 58.), Délczeg (Bobál G. 61.), Tchami (Hidi 74.) Vezetőedző: Marco Rossi.

Pápa: Szűcs – Tóth G. (Maróti 38.), Orozco, Dlusztus, Németh M. (Présinger, a szünetben) – Rodenbücher, Tajthy – Quintero (Király B.), Arsic, Lagator – Maric Vezetőedző: Zsivóczky Gyula.

Sárga lap: Lovric (90.) illetve Tóth G. (12.), Németh M. (42.), Orozco (66.), Rodenbücher (76.), Maróti (85.)

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik