Azután, hogy a közelmúltban bemutattuk önöknek azt a – nem túlzás! – évszázados módszert, amivel a születésnapi torta napokig megőrizheti a frissességét, újabb konyhai praktikával jelentkezünk: ezúttal krumplipucolás témakörben.
Az első videó elsősorban azoknak jelenthet segítséget, akiknek egyszerre és gyorsan kell megpucolniuk nagyobb mennyiségű krumplit: mondjuk egy családi ebédhez készülő krumplipüréhez. Mivel a módszer meglehetősen nagy helyet igényel, és igencsak nagy rumlit csinál, elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek van lehetőségük azt a kertben elvégezni.
Szükséges eszközök: vödör, fúrógép, vadonatúj vécékefe, víz.
A második módszert ezzel szemben szinte bárki kipróbálhatja, akinek gyűlt már meg baja rakott krumpli készítés közben a főtt krumpli hámozásával. Ahogy az a most következő videóból is kiderült, mindössze két egyszerű mozdulat is bőven elég, hogy meghámozza a főtt krumplit.
Szükséges eszközök: éles kés