Élet-Stílus

Új partner segíti szexbabás üzletük terjeszkedését: az egyikőjük apja

Valamit akart csinálni a pénzével.

Calgaryben kezdett szexbabákat bérbe adni két férfi pár hónappal ezelőtt, most pedig elkezdtek már Vancouverben is dolgozni – írta a Daily Hive.

A két, korábban az olajiparban dolgozó alapító novemberben indította el a Natrl Dolls nevű vállalkozásukat, de hogy további város felé is nyissanak, ahhoz be kellett venniük egy üzletpartnert: az egyikőjük apját.

Ők annyira nincsenek ezen meglepődve, hiszen Randynek „pozitív és nem könnyen ítélkező a hozzáállása” az üzlethez. Úgy jött egyébként képbe, hogy tavaly júliusban végkielégítést kapott, de nem tudta, mit kezdjen a pénzzel. Először furcsának találta az ötletet, de aztán rájött, milyen nagy kereslet van a szexbabák iránt.

Szexbábús bordély van, vagy legalábbis volt már Vancouverben, de a Natrl Dollstól csak kibérelni lehet őket, amiket a kliens otthon, vagy ahol akarja, használhat. A Natrl Dollsnál két kölcsönbe adás között antibakteriális szappannal, és nagynyomású meleg vízzel mossák le őket, majd újra letisztítják hidrogén-peroxiddal és átdörzsölik alkohollal. Ha mindezzel megvannak, még fekete fénnyel (UV-A) és UV-C-s fénnyel is átvizsgálják, hogy biztosra menjenek, minden maradványtól megszabadították. Elég alaposak, a honlapjukon írják is, „tisztább, mint bármelyik ember”.

Egy óra egyébként 35, három 40, egy egész este pedig 57 ezer forintnak megfelelő kanadai dollárba kerül. A vásárló dönthet, hogy ő megy a babáért, vagy házhoz szállítsák neki, egy fekete dobozban, olyasmiben, mint amiben a zenei felszereléseket szokták.

View this post on Instagram

Meet our new addition – Auburn – She is a college student from Seattle, and most of her life has been spent in libraries and classrooms. Auburn loves to read, and she has a very vivid imagination that is always taking her on strange, wild adventures in exciting new places. You’ll be surprised to know that Auburn is still a virgin! “I don’t have any practical experience of man-woman relationships, but if you don’t mind being my first one, and teaching me all the secrets of love, I promise you that I will be a very enthusiastic student,” she says. Auburn has carefully preserved her pureness, so she can give you the gift of her virginity when you make her yours and take her home. She may be naïve and innocent, but she is sensuous and sexy as well, and aches for the touch of a strong pair of loving, male hands. She’s looking forward to finding my forever sweetheart here on the Silicon Wives website. We hope you’re the lucky one! Book now at www.natrldolls.com⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #calgary #yyc #alberta #canada #yycnow #yycliving #yycevents #calgarylife #calgarybuzz #yyclife #yycbusiness #calgaryalberta #calgaryliving #yyctoday #dollrental #sexdoll

A post shared by @ natrldolls on

A vállalkozók egyelőre hat szexbabával kezdenek neki az üzletnek Vancouverben, de ha minden úgy megy, ahogy szeretnék, akkor hat héten belül a bábuk száma megduplázódhat. Kanadában egyébként tilos szexuális szolgáltatásokat igénybe venni, de a Natrl Dollsnál azt mondják, hogy „ez bármilyen másik szolgáltatásnál biztonságosabb”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik