Szórakozás

Caramel: Sok rossz dolgot köszönhetek a nevelőapámnak

Nem a verések fájtak neki a legjobban.

Az énekes Lovász László Lakástalkshow-jában mesélt az életéről, egészen a gyerekkoráig visszanyúlva, ami nagyon nehéz volt számára. A nehézséget azonban korántsem csak az anyagiak okozták.

Nem csak a cigánytelepről van szó, meg a szegénységről. A legkevésbé ez volt, ami zavart. A családi életünk volt az, ami nem volt a legjobb

– kezdte Caramel.

Anyukám akkor vált el az édesapámtól, amikor én 2 és fél éves voltam. Utána lett egy nevelőapukám, aki nem roma. Egyébként az édesapám sem roma, szóval én egy ilyen félvér vagyok. Egy full kék szemű, szőke hajú ember nevelt föl, ami tök jó. Már akkor is összetett volt az a kulturális élet, amiben nevelkedtem. Sok rossz dolgot köszönhetek a nevelőapámnak. Alapvetően én azt éreztem gyerekkoromban, hogy nem szeret. Ez volt a legfájóbb. Verések is voltak, meg nem is akarom részletezni, nem is lenne elegáns, de mondom, nem is ez zavart. A szeretet nélküliség az, ami zavart. Már akkor éreztem, hogy ez nem helyes. Nem helyes, hogy egy apuka nem simogatja meg a gyerekét, még ha a nevelt fia, akkor is. Az én értékrendemben egy érthetetlen dolog volt.

Leesett az álla Carameltől egy amerikai vloggernek
Lil G pedig szerinte később majd cikinek fogja érezni a Petőfi Sándort.

Kiemelt kép: Viasat3

Ajánlott videó

Olvasói sztorik