Szórakozás

Így van most Caramel a műtét után

Az énekes egyelőre beszélni is alig tud.

Egy fogfájással kezdődött Caramel szenvedése, de kiderült, hogy összetettebb a probléma. Fogtályogja volt, ami miatt a szájpadlása is begyulladt, így az orvosai a műtét mellett döntöttek. Az énekes arca most fel van dagadva és a száját is alig tudja kinyitni.

Caramelt hétfő reggel meg kellett műteni
Emiatt le kellett mondania a koncertjét.

A műtét következtében szájzárat kaptam, alig tudom kinyitni a számat. Így sajnos csak olyan dolgokat tudok enni, amik pépesek, illetve a levesek jöhetnek még szóba. Lázam is van, jelenleg antibiotikumos kezelést kapok, és ahhoz, hogy meggyógyuljak, most regenerálódni kell. A műtét nem volt kellemes, de hatalmas megkönnyebbülés volt ahhoz képest, amin előtte mentem keresztül

– mondta a Blikknek Caramel, aki állapota miatt kénytelen volt lemondani a hétfői koncertjét, de ígéri, hogy péntekre összeszedi magát.

Mindent megteszek azért, hogy a pénteki, Strand fesztiválra meghirdetett koncertet megtarthassam, ha máshogy nem, akkor gyulladás- és fájdalomcsökkentő injekciókkal. Épp ezért szerdán még egyszer elmegyek a fogorvoshoz, és ha törik, ha szakad, pénteken énekelni fogok a közönségnek!

Kiemelt kép: Facebook/Molnár Ferenc Caramel

Ajánlott videó

Olvasói sztorik