Foci

Új néven a Siófok az OTP Bank Ligában

Szponzorálási szerződést kötött Siófok egyik meghatározó cége, az FGSZ Zrt. a helyi labdarúgócsapatot működtető vállalkozással.

Az együttműködés keretében az együttes a továbbiakban FGSZ Siófok néven szerepel a bajnokságban.

A hazai földgázüzlet egyik meghatározó szereplője, az FGSZ Földgázszállító Zrt. Siófok egyik legrégebbi és legnagyobb cégeként hosszú ideje vállal szerepet a város sportéletének támogatásában.

A 90 éve alakult siófoki futballklub 1956-tól több mint négy évtizeden át az FGSZ jogelődjeinek támogatásával működött, ahogyan azt a csapat akkori neve is mutatta, Siófoki Bányász SE-ként. A sportegyesület ma az utánpótlás-neveléssel foglalkozik, a labdarúgócsapat pedig BFC Siófok néven versenyez az NB I-ben.


Dr. Zsuga János,
az FGSZ Zrt. vezérigazgatója a szerződés kapcsán elmondta: „Az együttműködés e szép hagyománya, s a város sportéletében való szerepvállalás erősítésének szándéka egyaránt arra sarkallták az FGSZ-t, hogy főtámogatóként és névadó szponzorként álljon a BFC Siófok mögé, ösztönözve a csapatot az NB I-es bajnokságban való minél eredményesebb szereplésre.”

„Köszönetet mondunk az FGSZ Zrt.-nek, amiért kiemelt szerepet vállal a BFC Siófok életében. Az FGSZ Zrt.-vel kötött szerződés a régmúltat idézi, és ezzel stabil, nyugodt anyagi hátteret biztosít a klub működéséhez. Bízunk benne, hogy az FGSZ Zrt. által nyújtott támogatás hozadéka majd a pályán is megmutatkozik, és jó eredményekkel, jó szerepléssel háláljuk meg a belénk vetett bizalmat, ezáltal öregbítve a város, a klub és az FGSZ Zrt. jó hírnevét” – mondta Horváth Károly, a BFC Siófok ügyvezető igazgatója.

Az együttműködés 2012. december 31-ig szól.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik