Szórakozás

Schobert Norbert megműtteti a gerincét

Harminc évet várt erre, csoda, hogy erről eddig nem beszélt.

Ugye mindenki azt hitte, hogy Schobert Norbertről, aki közel húsz éve éli az életét a nyilvánosság előtt, már mindenki tud mindent? Hát nem, mert Schobert most a semmiből bedobta, hogy hamarosan gerincműtétje lesz, méghozzá egy harminc évvel ezelőtti sérülés miatt. A Blikknek beszélt arról, hogy 1989-ben egy jégeső miatt elesett egy triatlonversenyen, ahol a járdaszegélynek csapódott, eltört a gerince és két csavarral rögzítették a csigolyáit.

Folyamatosan fájdalomcsillapítókat kellett szednem, az elmúlt években már napi kettőt. Ingerlékeny voltam, és tudom, hogy sokakat megbántottam. Az orvosok azt mondják, akiket állandó fájdalom kínoz, gyakran a környezetükben lévőket bántják meg. Sajnos, velem is ez történt. Döntöttem, lépnem kell. Fájdalom nélkül, önfeledten akarok élni. Szeretnék újra életvidám lenni, még jobb férj és apa, erre vágyom. Aki ilyen súlyos problémával él együtt, az nemhogy sportolni nem tud, hanem megkeseredik, én pedig nem akarok idáig eljutni. Céljaim vannak, segíteni akarok még sok millió embernek. Hiányoznak a nagy nyilvános edzéseim, a közös mozgás, a zene és az a hangulat, ami az óráimon volt. Újra edzéseket akarok tartani, ezzel együtt motivációs előadásokat is

– mondta a Blikknek Schobert, aki egyébként nemrég már visszavonult.

Ha nem akarsz lemaradni a celebhírekről…

akkor neked szól legújabb Facebook-oldalunk, a Nejlon, ahol éppen egy szuper közösség épül és ahol a hazai híres és/vagy érdekes emberek vannak a középpontban.

Kiemelt kép: Marjai János / 24.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik