Élet-Stílus

A botjával mentett életet a 63 éves férfi

Amikor látta, hogy szomszédjára kutyák támadtak, azonnal a segítségére sietett. A botjával.

Hősként ünneplik Texasban azt a 63 éves férfit, aki annak ellenére, hogy kettős térdműtéte miatt csak bottal tud járni, szomszédja segítségére sietett, amikor kutyák támadtak rá. Azon a szerda reggelen Monica Garza, ahogy hétköznap reggelente mindig, a szokásos útvonalán futott, így elhaladt többek között Charles Jordanék háza mellett is.

A fiatal nő segélykiáltásaira Charles felesége figyelt fel, majd riasztotta férjét, aki azonnal akcióba lendült. Bár a 63 éves férfi a műtét óta bottal jár, egy pillanatig se gondolkodott, amikor meglátta a földön heverő nőt, rajta a két megvadult kutyával.


Nem féltette az életét – Kép forrása: KHOU

“A test fölé álltam, és rúgtam a kutyákat, ahol értem őket” – meséli a férfi, aki hozzátette, amikor már ez sem segített, a botjával kezdte ütlegelni az állatokat. “Nem volt okom félni, mert a kutyák látszólag csak a lányra figyeltek. Szét akarták szedni” – nyilatkozta később Charles a KHOU csatornának.

A férfi szerint a kutyatámadás legalább tíz percig tartott, ezidő alatt a megvadult állatok több mint ötvenszer martak áldozatukba, akit miután kórházba szállítottak, azonnal meg is műtöttek. A hatóságoknak sikerült azonosítani a megvadult kutyákat, és gazdájukat is: míg az állatokat 10 napra karanténba helyezték, a gazdit kihallgatják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik