Sport

„Láttam Nora szemeiben a könnyeket” – Mörk térde ismét megsérült

Térdsérülést szenvedett Nora Mörk, a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatának norvég világklasszisa.

A pályafutása során nyolc térműtéten átesett jobbátlövő három idényt töltött a Győri Audi ETO KC-nél, amellyel a három bajnoki aranyérem mellett háromszor megnyerte a Bajnokok Ligáját is.
Mörk 2008. február 5-én, a Nyköbing elleni BL-mérkőzésen szenvedett súlyos térdsérülést, majd ugyan úgy tűnt, ősszel visszatérhet, újabb operációra volt szükség, ami miatt ismét fél évet kihagyott.

A CSM Bucurestiben vasárnap játszotta első tétmérkőzését, azonban a Ramnicu Valcea elleni Szuperkupa-összecsapás 31. percében a térdéhez kapott, és könnyes szemmel ment be az öltözőbe. A mérkőzést a bukarestiek 29-23-ra megnyerték, Mörk büntetőből kétszer volt eredményes.

Nem vagyok orvos, nem tudom, mennyire súlyos a sérülése

– idézte a Gazeta Sporturilor Tomas Ryde edzőt.

A szintén Győrből Bukarestbe szerződő beállós, Crina Pintea is csak reménykedik abban, hogy nincs komolyabb baj.

Sajnos láttam Nora szemeiben a könnyeket, imádkozom Istenhez, hogy ne legyen semmi komoly baja

– mondta.

A norvég Aftenposten megszólaltatta a játékos édesapját, Morten Mörk azt mondta, nem hiszi, hogy komoly baj lenne. „Nora ott volt a pályán a lefújás után és együtt ünnepelt a csapattal” – magyarázta.

A klub hivatalos Facebook-oldala vasárnap este egy szűk közleményben elismerte a sérülés tényét, és hozzátette, hétfőn alapos vizsgálat vár a légiósra.

Kiemelt fotó: Facebook/CSM Bucuresti

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik