Élet-Stílus

Hátborzongató feliratot írt egy lapra a nő, aki visszajött a halálból

A hívő amerikai nőnek túlvilági élménye volt, a Mennyországot vélte látni.

Egy phoenixi (Arizona) nő halálközeli élményére derült fény egy most készült tetoválás nyomán.

Tina Hines még tavaly februárban kirándulni indult (volna) férjével, Briannel, amikor hirtelen összeesett. Elvesztette eszméletét, bőre elszíneződött, látszott, hogy nagy a baj, úgyhogy párja megpróbálta újraéleszteni. Kétszer sikerült újraindítani Tina szívét a mentők kiérkezéséig, majd ezt követően még négyszer kellett őt újraéleszteni.

A Daily mail szerint nő a szívleállások következtében összesen 27 percet töltött „odaát”, azaz a klinikai halál állapotában.

Amikor magához tért, kórházban feküdt, lélegeztető gépre kötve. Beszélni nem tudott, de a családjától papírt és tollat kért. Nehezen olvasható betűkkel azt írta a cetlire: It’s real (azaz: tényleg létezik).

Közzétette: Tina Hines – 2018. február 25., vasárnap

 

Amikor a rokonai megkérdezték, mi az, valóban létezik, Tina felmutatott az égre.

A hívő asszony később elmesélte, hogy valóban látott egy alakot, aki Jézus lehetett – fekete kapu előtt állt, mögötte sárga fények látszódtak. Mindez, mint fentebb említettük, 2018 elején történt, és hogy a sztori most felbukkant a sajtóban, az annak köszönhető, hogy Hines unokahúga, a szintén hívő Madie Johnson a napokban az alkarjára varratta a nagynénje által leírt szavakat – ráadásul pont úgy, olyan kusza betűkkel, ahogy a feliraton szerepelt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Suede Silver (@suedesilver) által megosztott bejegyzés, Jún 17., 2019, időpont: 12:24 (PDT időzóna szerint)

Tina Hines – és még jó néhányan, akiknek sikerült visszajönniük a klinikai halál állapotából – úgy gondolta, hogy a Mennyországot látta. A halálközeli élményre létezik tudományos magyarázat is: a szív megállása után az agy aktivitásának átmeneti növekedése következik be, néhány másodpercig a normál ébrenléti állapotnál is aktívabban működik az agy – a tudósok ezzel magyarázzák, hogy sokan túlvilági élményről, fehér fényű látomásról számolnak be.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik