Szórakozás

Gázpalackkal gyújtotta be a grillt, de úgy, mint „egy idióta”

A tűzvédelmi szakemberek most azon aggódnak, többen is követni fogják az ausztrál férfi módszerét.

Egyesek szerint szuper menő és „legendás”, mások szerint „egy idióta” egy ausztrál férfi, aki igazán látványos módszerrel gyújtotta be kerti barbeque-hoz előkészített fát, és az erről készült videót megosztotta Facebook-oldalán – írta a LAD Bible. A tasmaniai Launcestonban élő Aaron Hinds egy gázpalackot választott a műveletre, amit aztán úgy használt, mintha csak egy óriási öngyújtó lenne. Vagy inkább egy lángszóró.

Hinds csak annyit válaszolt az őt idiótának nevező embereknek, hogy ért a fizikához, és tökéletesen tudta, mit csinál, hozzátéve, hogy előtte leellenőrizte a biztonsági szelepet.

Can't spell awesome without Me!

Közzétette: Aaron Hinds – 2019. május 11., szombat

A nem lenyűgözött emberek között volt azonban a tűzvédelmi oktatásokkal foglalkozó, piacvezető Fire & Safety Australia nevű cég vezető oktatója. John Farrer a Channel 9 ausztrál televíziónak nyilatkozott erről, és más grillgyújtó módszerekről. Mint például amikor grillgyújtó folyadékot öntenek emberek a már égni kezdő tüzekre.

Farrer elmondta, túl sok olyan tűzesetet látott már, ami egy kis józan ésszel, és egy kis gondolkodással elkerülhető lett volna. És közölte, mindenki jobban teszi, ha nem utánozza le a tasmaniai férfi mutatványát, mert az könnyen katasztrófával végződhet.

Kiemelt kép: Facebook/Aaron Hinds

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik