Otthon költözzbe.hu

Elképesztő luxusházak a Balatonnál (x)

A balatoni régió megtámadhatatlan helyen van a magyarok számára, ha pihenésről, kikapcsolódásról van szó, nem véletlen hát, hogy szép számmal találni szemet gyönyörködtető luxusházakat a Balaton körül mindenhol. Minden stílus képviselteti magát, a modern minimalizmustól kezdve a felújított villáig. Minden elképzelhető igénynek megfelelnek, ami viszont néhányat feledhetetlenné tesz, az a páratlan panoráma!

Klasszikus elegancia Balatonfüreden

Nem mindennapi lehetőséget kínálnak a csodálatos Balatonfüreden. Ezt az 1927-ben épült villát a mai igényeknek megfelelően újították fel, vigyázva arra, hogy a visszafogott elegancia és stílusjegyek ne sérüljenek. A ház hatalmas, a földszinti terület önmagában is elegendő egy 4-6 fős család kényelmes életéhez, de ezen felül az emeleten még vendégeket is fogadhatunk, hiszen külön megközelíthető a fenti rész.


Tihanyi örökpanoráma

Egy másik páratlan lehetőség ez a fantasztikus tihanyi ház, az elvehetetlen panorámával, ami mindkét fedett teraszról elénk tárul. A házat az összes berendezésével együtt, szinte azonnal költözhető állapotban árulják, így akár már idén nyáron élvezhetjük az általa nyújtott lehetőségeket. Az emeleten 7 hálószoba kapott helyet, így tökéletes alkalmas a család és a barátok vendégül látására, hiszen a mesebeli kert a medencével, a tollaslabda és lábtengó pálya, az 50 m2 fedett terasz miatt biztos, hogy szívesen jön majd ide mindenki.

Különleges hangulatú villa Balatonalmádiban

Csodás udvarral, medencével és külön kinti konyhasarokkal igazán csalogató otthon lehet, akár egész évre is. A ház építésénél igyekeztek megtartani a Balaton vidékére jellemző külső jegyeket. 6 szobás ház, ahol a belső terek is igazán nagy gonddal lettek megépítve, kellemes színek és teljes kényelem jellemzi.

Modern luxus életérzés Siófokon

A lista végére egy egészen más stílust hoztunk egy nemrég befejezett projekt keretében. Egy telekre épült 2 teljesen különálló ház, azonban a kert a kialakítása miatt teljesen zárt, intim hangulatú, így nyugodtan élvezhetjük a teljes pihenést. A modern villa csak 50 m2-re van a Balaton partjától, fűtött medencével, 3 hálószobával az emeleten.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik