Szórakozás

Szent a béke a háborúzó szépségvloggerek közt

Ahogy arról mi is beszámoltunk, James Charles népszerű szépségvloggert kollégája, Tati Westbrook azzal vádolta, hogy hetero srácokra nyomult, próbálva meggyőzni őket, hogy valójában nem heterok. Charles több millió követőt vesztett, aztán Westbrook arra kérte az embereket, hogy hagyják abba a srác zaklatását.

Azóta Charles kiadott egy 41 perces videót, amiben az ellene felhozott állításokat próbálja megcáfolni, aminek köszönhetően elkezdtek újra növekedni a követői az orbitális zuhanás után. Most Westbrook kiadott egy közleményt Twitteren, amiben próbál véget vetni az egész viszálynak, legalább is publikus formában.

Az elmúlt héten többször beszéltünk folyamatosan James Charles-szal, és úgy gondoljuk, hogy a közösségünk, továbbá a közönségünk és a saját mentális egészségünk érdekében abbahagyjuk ezt. Éppen ezért nem fogok semmilyen további kommentet hozzáfűzni a dologhoz nyilvánosan, remélem és imádkozom érte, hogy senki más sem fog semmi sértőt mondani a nevemben.

Bár az eredeti videót nem bánja, azt mindenképpen, ahogy erről beszélt a videóban.

Bár nem bánom, hogy kifejeztem az aggodalmaimat, abszolút bánom azt, ahogy kifejeztem, jobban kellett volna csinálnom. Még most is rengeteg dolgot szeretnék tisztázni, de a további bizonygatás semmi máshoz nem vezet, mint további vérontáshoz. Éppen ezért félreteszem a vágyat, hogy jobban megértsen mindenki, és minden ezzel kapcsolatos további párbeszédet privátban intézek ezentúl.

Szóval nincs itt semmi látnivaló, mindenki távozhat, röviden. Véget ért a vérontás majdnem egy órás videókkal. Van egy olyan olvasata is az egésznek mondjuk, hogy az egész csak egy nagy promóciós adok-kapok volt, cinikusan megtervezve, hogy felhívják magukra a figyelmet, így szerezve hosszú távon nagyobb követői bázisra, amennyiben így volt, bejött. Hisz sokan ennek a balhénak a kapcsán olvastak először róluk.

Kiemelt kép: Stefanie Keenan/WireImage

Ajánlott videó

Olvasói sztorik