Szórakozás

A szépségvlogger srác ellen felkelő videós arra kér mindenkit, fejezzék be a gyűlölködést

James Charles milliós követőtábort veszített a YouTube-on, ennek kiváltója, azaz egykori mentora ismét megszólalt.

Mint ahogy arról elsőként beszámoltunk, James Charles amerikai szépségvlogger közel 3 millió feliratkozót vesztett a YouTube-on, miután egykori mentora, a szintén sminkes videókat készítő Tati Westbrook fellázadt ellene, és kipakolt arról, mennyire hamis Charles online személyisége, illetve mennyire kártékony a való életben is.

Mit jelent ez számokban?

Tati Westbrook a balhé kirobbantása után 6 millióról 10 millióra növelte követői számát, míg James Charles 3 milliót veszített – ezek pedig őrületesen nagy számoknak bizonyulnak.

Westbrook új videót tett közzé, amiben

magyarázatot adott arra, miért hozakodott elő az egész sztorival:

Amikor elkészítettem a videót, azt gondoltam, én fogok feliratkozókat veszíteni. Most viszont azért szólok hozzátok, mert szeretném a gyűlölethullámot megállítani. A mémeket, reakcióvideókat be kell fejezni, mindkét oldalról. Amit tettem, az egy ébresztő volt valakihez, akit el akartam érni, mert elérhetetlen volt. Ugyanezt az üzenetet már sokszor, más helyeken is át akartam adni, de nem sikerült. Egyszerűen van az a pont, amikortól felnőtté kell válnod, és felelősségteljesen kell viselkedned

— utalt Charles-ra ismételten az influenszer. Mint ismeretes, előbbi heteroszexuális férfiakat, köztük Zara Larsson pasiját is megpróbálta megkörnyékezni. James Charles arra próbálta rábeszélni őket, hogy igazából ők is homoszexuálisok, csak nem tudják.

Nem gyűlölöm őt, és a karrierjének sincs vége. Segítségre van szüksége, és jó emberekre maga körül, én viszont többé nem leszek mellette.

Kiemelt kép: Greg Doherty/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik