Sport

Kovacevic: Műlábbal is kosarazni akarok

Natasa Kovacevic (natasa kovacevic, )
Natasa Kovacevic (natasa kovacevic, )

A győri kosarasok buszbalaesetében megsérült sportoló nem tett le arról, hogy visszatérjen a pályára.

„Minden reggel edzéseket végzek, amelyekkel megmozgatom az összes izomcsoportomat. Délutánonként a Partizan erőnléti edzője, Bogdan Stanojkovic foglalkozik velem, aki nem ismer kegyelmet, így mindent ugyanúgy csinálunk, mint a baleset előtt” – nyilatkozta Natasa Kovacevic a szerb hotsport.rs-nek.

A 19 esztendős sportoló nemrégiben egy olyan képet osztott meg a Facebookon, amelyen ideiglenes protézisével az első lépéseket tette meg. A kosárlabdázónak nagy tervei vannak:

„A végső célom nem csak az, hogy járni tudjak, hanem olyan művégtagot szeretnék, amellyel lehetőségem lesz újra kosárlabdázni” – mondta Kovacevic, aki azt is elárulta, hogy erre azért minimum hat-hét hónapot biztosan várnia kell.

Mint ismert, szeptember elején karambolozott a Hat Agro UNI Győr női kosárlabdacsapatát szállító busz egy személyautóval. A balesetben Tapodi Péter, a klub ügyvezető igazgatója, valamint Fűzy Ákos vezetőedző életüket veszítették, többen pedig megsérültek. Közülük a legsúlyosabban Natasa Kovacevic, akinek a bal lábát amputálni kellett térd alatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik