Tech

Kicsit összecsapottnak tűnik a Huawei új mobilja

A Huawei korábban azt már megerősítette, hogy március 25-én három új készüléket mutat be Kínában a sajtónak: az Enjoy 9S és Enjoy 9e mobilokat, valamint a MediaPad M5 Youth Edition táblagépet. A Mysmartprice.com pedig még az esemény előtt hozzájutott a Huawei Enjoy 9S renderképeihez és specifikációihoz, amit egy középkategóriás készüléknek szán a gyártó, és egyelőre úgy tudni, hogy csak Kínában lesz elérhető – bár később más piacokon is van esély a megjelenésére, ez nem lenne meglepő döntés.

Ettől függetlenül érdemes rá egy pillantást vetni: a mi első reakciónk az volt, hogy az általában jól kinéző mobilokat gyártó sencseni cég ezen modelljéről most nem mondható el, hogy szép lenne, főleg a hátlap miatt húztuk fel a szemöldökünket.

Forrás: MySmartPrice

Ahogy a képeken is látszik, a mobil 6,21 hüvelykes IPS LCD paneljére U-alakú notch kerül, de az alsó részén egy vastagabb káva kap helyet. A hátlapot triplakamera-rendszerrel és egy köralakú ujjlenyomat-olvasó szenzorral szerelik fel. A Kirin 710-es nyolcmagos chipsetét kapja meg négy ARM Cortex-A73 (2, 2 GHz) és négy Cortex-A53 (1,7 GHz) maggal, 4 gigabájt rendszermemória és 64 gigabájt tárhely társaságában.

A hátlapi kamerarendszert egy 24 megapixeles főszenzor, egy 16 megapixeles nagylátószögű kamera, valamint egy 2 megapixeles mélységérzékelő alkotja, a szelfiket pedig 8 megapixeles kamera lövi.

Mindehhez 3400 milliamperórás akkumulátor jár, így lényegében egy korrekt középkategóriás modell lehet, bár az árát még nem tudni – pár nap múlva viszont minden kiderül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik