Belföld

Ki nyeri a VV7-et a három finalista közül?

Az ország egy részét jelenleg csupán egyetlen kérdés foglalkoztatja: ki nyeri a Való Világ 7-et? Bulvárszakértőink most megmondják.

Reni szerint a győztes: VV Robin
Nem is kérdés, hogy a három finalista közül Robin a legérdemesebb a győzelemre. Dennis túl harsány, Dóri pedig túl szürke (és még csak ötven árnyalatát sem mutatta meg). Robin viszont végig korrekt tudott maradni, és még szórakoztatott is minket. A végén aztán még egy csavart is bedobott a showba, és amíg a többiek csak vegetáltak, addig ő egy olyan oldalát mutatta meg, amit eddig nem láthattunk. Bimbózó románca az exvillalakó, Anettal még az utolsó hét eseményeit is felpezsdítette, amit senki nem tudott überelni. Mondhat ezek után bárki bármit, de a nőkkel igazi gentlemanként viselkedő Robin a verseny három hónapja során folyamatosan tudott újat mutatni, és ehhez még csak az sem kellett, hogy mindenkin átgázoljon. Így kell ezt játszani!

Edit szerint a győztes: VV Dóri
Hogy kinek kellene, vagy kellett volna nyernie a VV7-et? Mivel ezt úgysem én fogom eldönteni, ezúttal már inkább megtartanám magamnak az abszolút szubjektív, megmagyarázhatatlan szimpátián alapuló véleményemet, és inkább leírnám pár mondatban, hogy milyen érvek szólnak Dóri elsősége mellett. A legkézenfekvőbb és egyben legfontosabb ok: nyerjen már végre egy lány! Bizony, az előző hat szériát mind csupa pasi nyerte, és már igazán kijárna végre egy nőnek is a győzelem. Plusz Dórit egyszer sem küldték párbajozni a többiek, ennek is nyilván oka van; az, hogy valakivel lehet együtt élni, egy abszolút szerethető tulajdonság. No és persze ha férfi lennék, akkor biztos értékelném azt is, hogy a playmate folyamatosan biztosította a cicifaktort a villában – szintén egy fontos érv a vv-top1 mellett. Ezenkívül megmutatta még azt is, hogy bizony egy jó csaj sem csak salátán él, ráadásul a rappereket megszégyenítő gesztusait is igazán csak imádni lehet. Szóval, Dóri! Mutasd csak meg vasárnap a férfiaknak, ki is a leány a gáton!

Máté szerint a győztes: VV Dennis
Miután szombaton legyőzte Lacit, szerintem Dennisnek már le sem kell vennie az arcáról az elégedett mosolyt, mert annyira lendületbe került, hogy nem okoz neki problémát a VV7 megnyerése. Egy igazi egyéniség, azonnal megragad az emberek fejében. Mókamester, aki mindent elkövet a szórakoztatás érdekében, ám közben egy csupaszív fickó. Jóindulatú srác, aki a földön jár, segít ahol tud, intelligensen kezeli a konfliktusokat, és ráadásul acélidegei vannak. Fannival összeillenek, annak ellenére, hogy bolondosak egy kicsit, a végsőkig kitartanak egymás mellett. De nem csak ezért érdemelné meg a győzelmet, hanem azért is, mert a játékosok közül talán neki van a legnagyobb szüksége a pénzre, a lakásra és az autóra. Úgy költözött be a villába, hogy nem volt hol laknia, az ő életét valóban teljesen megváltoztatná a Való Világ 7 megnyerése. Én Dennisre szavazok, a többieknek meg helló-szia, Valencia!



Fotó: RTL II

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik