Tech

Pornószínésznő ilyet még biztos soha nem csinált

Meglehetősen érdekes módját választotta legújabb videojátékának népszerűsítésére a Silver Star Japan kiadó, hiszen a Oshiete Onedari Shogi című program egyik különlegessége, hogy feltűnik benne egy japán pornósztár, Airi Satou. Ez persze még nem lenne olyan meglepő, hiszen erotikus játékokkal tele van a padlás, de itt most egy olyan programról beszélünk, ami meglehetősen messze van az erotikától, hiszen szex helyett a Sógi, azaz a japán sakk rejtelmeiben lehet elmerülni.

A kizárólag Nintendo Switch konzolra érkező játékban lehetőség van arra, hogy a táblás játékkal kapcsolatos tippeket és trükköket adjunk át a képernyőn felbukkanó női ellenfeleknek, akiket ismertebb japán cosplayerek és a felnőtt filmekben rendszeresen feltűnő Airi Satou „keltenek életre”. A lányok ráadásul nemcsak a külsejüket és a hangjukat kölcsönözték a programnak, de a Sógi közben adott segítségért cserébe mindenféle fotók és videók nyithatók meg, összesen 1300 darab – itt persze nem kell semmi durvára gondolni, hiszen a felvételeken a hölgyek maximum bikiniben pózolnak.

A videojáték Japánban CERO D besorolást kapott, ami annyit tesz, hogy elméletileg csak 17 évesnél idősebbek vásárolhatják meg, és főleg ennek függvényében mókás, hogy a fejlesztők külön lefejlesztettek egy „pánikképernyőt”, az úgynevezett Mama ga kita moodo (Anya felbukkant) lehetőséget, amire egyetlen gombnyomással át lehet váltani, ha játék közben olyan személy érkezik a felhasználó közelébe, akiről nem szeretné, ha az illető tudná, hogy éppen egy pornószínésznő képeiért japán sakkozik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik