Szórakozás

VV9: Ha a statisztikát nézzük, Zsuzsu nagy bajban van

Az elmúlt nyolc évad legkülönbözőbb adatait szedtük össze, hátha kiderül, kinek van az idén a legnagyobb esélye a győzelemre.

A tehetségkutatókban, a realitykben és úgy általában az összes versenyzős műsorban mindig azt várjuk, hogy mikor győz már egy női induló. Az X-Faktorban 2013-ban, a negyedik évad nyertese, Danics Dóra lett, aki megtörte az „átkot¨. A Való Világban azonban még nem érkezett el ez az áttörés. Egyszer már megnéztük, hogy ha a személyiségeket nézzük, ki nyeri a VV-t, most pedig következzen a statisztika!

VV9: Megnéztük, ki a legesélyesebb a győzelemre
Esélyt latolgattunk, és arra jutottunk, hogy két nő a legesélyesebb.

A nemek

A nyolc évad egyikét se nyerte meg nő, ezt mindenki tudja. Ellenben a dobogón szinte minden szériában ott toporgott valaki. Az egyetlen kivétel az első évad volt, amiben a legsikeresebb nő, Györgyi a negyedik helyig jutott csak.

 

VV9 esélyek: A statisztikát nézve Zsuzsu számára esélytelen a győzelem, viszont szinte biztos, hogy visszatér az évad utolsó párbajáról, bárkit is választ ellenfeléül.

Az életkor

VV3 Milo és VV9 Soma voltak csak fiatalabbak, mint a csapat átlagéletkora. VV6 Aurelio és VV7 Robin pontosan az átlagot hozták, a többiek (VV1 Szabolcs, VV2 Laci, VV4 Alekosz, VV5 Attila) pedig mind idősebbek voltak.

 

VV9 esélyek: Az idei széria átlagéletkora 24 év. Ez rossz hír Zsuzsura nézve, hiszen ő a legfiatalabb, 23 éves. A többiek így mind esélyesebbek: Greg 30, Hunor 26, Roli pedig 29 éves.

A beköltözés ideje

Az alapján, hogy ki hányadikként költözött be a villába, nem sok törvényszerűséget lehet megállapítani. Az viszont biztos, hogy az eddigi nyolc győztes közül azoknak a nevére emlékszünk, akik az elsők között kerültek versenybe. Alekosz, Attila, Aurelio és Soma mind az első etappal érkeztek meg a villába. Robin ellenben utolsóként költözött be, de Milo (11. a 13-ból) és Szabolcs (7. a 10-ből) is a vége felé került képbe. Laci a 7. volt a 13 főből.

VV9 esélyek: Az idei szériában 14 játékost ismertünk meg. Zsuzsu és Greg első körben költözött be, Roli pedig 11., Hunor 12. volt. A fentiek alapján senki nincs emiatt hátrányban, viszont a hosszútávú népszerűségben inkább Greg és Zsuzsu bízhatnak, eredménytől függetlenül.

Lakóhely

Úgy tűnik, hogy a győztesek az ország középső és déli részeiből érkeztek. Az egyetlen kakukktojás VV2 Laci, aki ózdiként Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből költözött a villába. Békés megye két első helyezettet is termelt: a békéscsabai VV1 Szabolcsot és a gyomai VV5 Attilát. VV3 Milo a Csongrád megyei Deszkből jelentkezett, a bajai VV6 Aurelio pedig Bács-Kiskunból. VV4 Alekosz már egészen közel volt a tűzhöz, hiszen Pest megyéből, egészen pontoson Érdről költözött, míg VV8 Soma budapestiként csak kerületet váltott, hogy beköltözzön a Való Világ villájába.

VV9 esélyek: A négy döntősből hárman Budapesten élnek, így Greg, Hunor és Roli esélyesebbek. Ez alapján megint Zsuzsu van nehéz helyzetben, aki a Vas megyei Bükfürdőn élt eddig. Az ország nyugati részéről azonban még soha nem érkezett VV-győztes.

Párbajok száma

A Való Világok történetében egyedül VV8 Somának sikerült úgy végigevickélnie a 3-4 hónapos reality-n, hogy egyetlen egyszer sem kellett párbajozni, mert se kiválasztott, se kihívott nem volt. Az extrém sokat (négyszer) párbajozó VV1 Szabolcstól, valamint az egy alkalommal kiválasztott VV7 Robintól eltekintve mindenki más kétszer nyert párbajt a finálé előtt.

VV9 esélyek: A pénteki párbaj miatt függőben.

Az elmúlt évek adatait összevetve Zsuzsunak van a legkisebb esélye a győzelemre, viszont a fiúk hasonló esélyekkel indulnak. De ezek csak számok, a valóság és a nézők szimpátiája akármit felülírhat és ez február 17-én, vasárnap este ki is derül.

Kiemelt kép: rtl.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik