Kultúra

Ezt az évet sem ússzuk meg Halálos iramban és Dwayne Johnson nélkül

A Super Bowl nemcsak azért fontos, mert évről évre Tom Brady gazdagodik egy gyűrűvel, hanem ott van a halftime show és az előzetesekkel teletűzdelt reklámblokk is. Elképesztő harcok dúlnak és pénzek  folynak a félperces lehetőségért, elvégre még mindig több mint százmillióan követik az NFL döntőjét: a Marvel Kapitánytól a Toy Story folytatásáig rengeteg új trailer jött ki.

Egy ilyen unalmas félidei show-ért kár volt ennyit kockáztatnia a Maroon 5-nak
Adam Levine előtt rengetegen visszamondták a Super Bowl haltime show-ját, amit Levine félmeztelensége és Travis Scott sem mentett meg.

Filmek

Alita: A harc angyala (Alita: Battle Angel)

A sci-fi az ezerarcú Mahershala Alival nálunk február 14-én jön ki.

Bosszúállók: Végjáték (Avengers: Endgame)

Azt azért már megszokhattuk, hogy minden évben megkapjuk a kötelező Marvel-adagot, a tavaszi szezonban jön egyből a Marvel Kapitány és április 25-én a Bosszúállók, ami nagyjából egy szuperhős-all starsnak felel meg.

Marvel Kapitány (Captain Marvel)

A női szuperhősök táborát éppen Brie Larson erősíti Captain Marvelként, akit Samuel L. Jackson és Jude Law kísér a március 7-én érkező filmben.

Halálos iramban: Hobbs & Shaw (Fast & Furious: Hobbs & Shaw)

Annyira sokat hoz a konyhára a Halálos iramban-franchise, hogy képtelenek abbahagyni. A hangulat az előzetes alapján marad, Dwayne Johnson és Jason Statham mellett pedig Idris Elba akciózik. A Hobbs & Shaw című filmet Magyarországon augusztus elsején mutatják be.

Scary Stories to Tell In the Dark

Guillermo del Toro egy ifjúsági horrorsorozat filmadaptációját támogatja producerként és forgatókönyvíróként. Azt viszont még nem tudjuk, hogy hozzánk mikor jön a Scary Stories to Tell In the Dark.

Toy Story 4

A Toy Story örök, és június 20-án érkezik is a negyedik rész.

Mi (Us)

A horrort március 21-től nézhetjük.

Csodapark (Wonder Park)

Az április 18-án mozikba kerülő animációs filmben Mila Kunis, Jennnifer Garner és John Oliver is szinkronizált.

Tévé

A szolgálólány meséje (The Handmaid’s Tale)

2017-ben még minden év végi lista élmezőnyében ott volt a A szolgálólány meséje, de a második évad abszolút fölöslegesnek bizonyult. Ennek ellenére jön a harmadik évad.

Hanna

Az Amazon Prime sorozatának pilotját a Super Bowl utáni 24 órában bárki megnézheti.

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik