Belföld

A DK-s Varju László feljelentést tett testi sértés miatt

Látleletet vetettem fel, és az orvosi szakvéleményben ott áll, megragadás nyomokkal volt tele a felső testem – mondta a Magyar Hang megkeresésére Varju László, a Demokratikus Koalíció parlamenti képviselője.

Mint ismert, a politikust hétfőn az MTVA székháztól mentők vitték el, miután  négy biztonsági őr ugrott rá. A politikus megpróbált behatolni az állami televízió egyik stúdiójába, hogy az ellenzék 5 pontos követelését beolvashassa, ám a biztonságiak megakadályozták ebben. A képviselő és az őrség között komoly dulakodás alakult ki. Varju ezután délután újra összetűzésbe került a biztonsági őrökkel, és a földre került.

Mentők vitték el Varju Lászlót az MTVA-székháztól
Információink szerint a DK-s képviselő térd- és bordasérüléseket szenvedett.

A DK-s politikus a Magyar Hangnak elmondta, semmije nem tört el, több bordája viszont zúzódott. Nagyon nehezen lélegzik, a térde is zúzódott, „szigorú pihenést írt elő számomra az orvos.”

A DK politikusa kijelentette, folyamatban van a hétfői bántalmazása miatt a feljelentés ismeretlen tettes ellen. „Egyrészt a képviselői munka akadályoztatása miatt tettünk feljelentést többen, míg testi sértés miatt én fordultam a rendőrséghez” – tette hozzá Varju László.

Kiemelt kép: Marjai János / 24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik