Kultúra

Elütötte az autó a népszerű rockzenekar billentyűsét, másnap már koncertezett

Mark Kellyt, a jövőre már 40 éve működő brit progresszív rockzenekar, a Marillion billentyűsét futás közben ütötte el egy autó vasárnap, írja az nme.com. A baleset következében Kelly eltörte több bordáját, illetve sérüléseket szenvedett a csuklóján és a fején is. A zenészt kórházba szállították, ezért kénytelen volt kihagyni az aznap esti fellépést, de másnap viszont már újra ott állt a billentyűk mögött.

„Közösen hoztuk meg a döntést, hogy „a shownak folytatódnia kell”, így egy kedves barátunk, Riccardo állt be zenélni. A lemondás sohasem volt lehetőség számunkra, és reméljük, hogy azok, akik ott voltak, élvezték a koncertet. Biztosak lehettek abban, hogy Mark színpadra áll már a következő koncerten és a turné hátralévő részén is részt fog venni. Köszönet mindenkinek a megértésért, Mark pedig mindenkinek köszöni jó kívánságokat” – írta az együttes közleményében.

Később Kelly is posztolt egy videót, melyben megköszönte a rengeteg támogató üzenetet és megnyugtatta a rajongóit arról, hogy gyorsan visszatér a színpadra.

Mark

So we have an eventful day today. Whilst out on his morning run, Mark Kelly was hit by a truck. He was taken to hospital where they discovered he had four broken ribs. As you will see in the video below, the hospital wanted to keep him in overnight for observation. We collectively took the decision that 'the show must go on' and put together a half acoustic/half electric show with our friend Riccardo on keys for the last few songs. Cancelling was never an option for us and we hope that those of you who were there enjoyed the show. Rest assured that Mark will be back on stage for the next show and for the rest of the tour. Thanks to everyone for their understanding and Mark thanks everyone for their best wishes.

Közzétette: Marillion – 2018. november 25., vasárnap

„Sziasztok, valószínűleg már hallottátok már, hogy tegnap egy kis balesetet szenvedtem kocogás közben. Összeütköztem egy teherautóval, négy bordám eltört és a csuklóm is megsérült egy kicsit, ezért egy kis időt a kórházban töltöttem. Nem leszek ott a ma esti koncerten, remélem, nagyszerű lesz. És ne felejtsétek el felköszönteni Steve Rothery gitárost, mert ma van a születésnapja. A holnap esti show-n már én is ott leszek” – üzente a zenész rajongóinak.

Kiemelt kép: Peter Wafzig/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik