Nagyvilág

Holtan találtak egy családot az isten háta mögött Ausztráliában

Holtan találták egy háromfős család tagjait egy lerobbant autó mellett Ausztrália Északi Területén, közölte a rendőrség, hozzátéve, hogy egy 12 éves fiút jelenleg is keresnek, írja a CNN.

A hatóságok csütörtöki közleménye szerint az egyaránt 19 éves szülők holttestére a 3 éves kisfiuk mellett leltek rá a jármű mellett 350 kilométerre Alice Springs városától északnyugatra.

Jody Nobbs felügyelő a sajtótájékoztatón arról beszélt, nem halálos baleset történt, mint ahogy azt korábban hitték, és ez egy tragikus szituáció a rendőrség szempontjából.

Hozzátette, hogy gyanús, magyarul gyilkosságra utaló jeleket nem találtak. Most azt vizsgálják, hogy a hőség közrejátszhatott-e a halálukban, a régióban ugyanis a napokban 40 Celsius-foknál is melegebb volt.

A rendőrség földi és légikeresést indított egy 12 éves fiú után, aki információik szerint a családdal utazott az autóban. Később 120 méterre a kocsitól megtalálták egy gyerek holttestét, de egyelőre nem tudják biztosra venni, hogy az eltűnt fiú maradványaira bukkantak-e, ahogy azt sem, hogy más utast szállítottak-e még a a járműben.

A 12 éves fiú családját tájékoztatták a történtekről, de nevét nem árulhatták el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik