Szórakozás

Meghalt egy férfi, aki szilikont fecskendezett a nemi szervébe

Nagy felháborodást keltett az ausztrál The Project keddi adása, amelyben egy anya, Linda Chapman összetűzésbe került Dylan Hafertepennel, mert szerinte a férfi vette rá a fiát, Jacket, hogy szilikont injekciózzon a herezacskójába, ezzel a halálát okozva. A műsorban jól látni, ahogy a láthatóan zaklatott anya, sírását visszatartva remegett, miközben a férfivel beszélt.

A nézők szerint ennek a résznek le sem szabadott volna mennie adásban, mások szerint pedig az egész epizódnak sem. Az okok is sokrétűek, van, aki arról írt, hogy ennek magánügynek kellett volna maradnia, mások szerint pedig csak arra volt jó, hogy ellenérzéseket keltsen a BDSM- és a homoszexuális társadalommal szemben.

Az anya azt mondta a „kötözés mesternek” nevezett férfinek:

Milyen ember fecskendez a golyóiba, milyen ember csinál ilyet? Valaki olyan, aki rosszul érzi magát a bőrében, aki sebezhető, aki csak a szeretetedet szeretné elérni, de azt bármi áron, akár az élete árán is.

Linda Chapman nem is láthatta a fiát a kórházban, mert nem szól neki senki erről, el sem tudott tőle búcsúzni, amire Hafertepen azzal védekezett, hogy a 28 éves fia megígértette vele, hogy addig nem szólhat az anyának, míg az „nem feltétlenül szükséges”.

Nem gondolod, hogy akkor már szükséges lett volna, mikor lélegeztetőgépen volt mesterséges kómában?

– kérdezett vissza az anya a Daily Mail cikke szerint. A beszélgetésben arról is beszéltek, hogy a fia végakarata miatt 200 ezer dollárt, azaz 41 millió forintot örökölt Hafertepen.

Jack Chapman, aki a Pup Tank (Kölyök Tank) nevet használta, a múlt hónapban hunyt el, miután folyékony szilikont fecskendezett a herezacskójába. Egy seattle-i szubkultúra tagja volt, aminek a feje Hafertepen, aki a követőitől a megnövelt herezacskót és más testi előírásokat is kért. A férfi csak egyike volt a „kölyköknek” Hafertepen körül, akik egy „szerelmi” családban éltek. A tagok alávetettjei a mesternek, akinek minden kívánságát teljesítették: szadomazó dolgokat, mint az „engedelmes kiskutya”, hogy elnyerjék Hafertepen figyelmét.

Hafertepen Instagram-képei alapján a csoport tagja nagydarab, kigyúrt szőrös, szakállas férfiak, a fotókon gyakran csak egy alsónadrág vagy még az sincs rajtuk.

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik