Belföld

Szerelmi bosszú miatt végezhették ki a várpalotai kisfiút az anyukájával – megszólalt a család

Borzalmas kettős gyilkosság történt Várpalota-Baglyas-hegyen, pénteken. Egy 22 éves anyuka és a kétéves kisfia holttestére bukkantak egy külterületi ingatlanban. Aradi Virág, a Veszprém Megyei Rendőrkapitányság szóvivője lapunknak azt mondta, hogy büntetőeljárásban vizsgálják a tragédia körülményeit.

A hír hallatára azonnal a helyszínre utaztak az áldozatok szerettei. A kétéves kisfiú édesapja a földre rogyott és azonnal sokkot kapott. Annyira rosszul lett, hogy mentőt hívtak hozzá.

Falusi Józsefné, a férfi édesanyja nyilatkozott a veol.hu-nak. Elmondta, hogy a Komárom-Esztergom megyei Mocsán élnek, és volt férjével együtt éppen orvosnál voltak, amikor telefonáltak nekik, hogy nagyon nagy baj van. Közölték velük, hogy 21 éves fiuk csütörtök óta nem éri el élettársát.

Ma reggel írt valaki a fiamnak egy üzenetet, hogy hívja fel, mert gond van. A fiam ezt megtette, amikor megtudta az illetőtől, hogy a házban, amelyben a fiatalember a családjával lakott, be vannak törve az ablakok.

Falusiné elmondta, hogy a tudomása szerint a nőnek szétverték a fejét, és a kisgyereket is megtalálták.

A megrendült asszony azt mondta, hogy a fiatal házaspár pénteken költözött volna Komárom-Esztergom megyébe, mert a fia jó állást talált. Gyanúja szerint szerelmi bosszú miatt történhetett a borzalmas eset.

A lap úgy tudja, hogy a fiatal anyuka és a kisfia csomagolni ment a házba. A fiatalember édesanyja állítólag mondta is fiatal anyukának, hogy minek viszi magával a kicsit a pakoláshoz.

A meghalt lány édesanyja sírva maga elé nézve állt a helyszínen, és semmit nem tudott és nem is akart mondani a történtekről. A fiatalember közben dühösen, hangjában fojtott indulattal megjegyezte, neki van elképzelése arról, hogy ki tehette ezt a szörnyűséget.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik