Sport

Nadal sürgetné a visszatérését

A térdsérüléssel bajlódó korábbi világelső teniszező, Rafael Nadal  már nagyon szeretne edzeni.

“Nem akarok konkrét tornát megjelölni a visszatérésemnek. Napról napra haladok. Edzőterembe járok és jelenleg a rehabilitációban fontos úszás is állandó része a mindennapjaimnak” – mondta a spanyol sztár, aki ugyanakkor hozzátette, alig várja, hogy a hátúszás helyett ismét a fonákjait gyakorolja.

Rafael Nadal elmondása szerint most már sokkal jobban van, mint kihagyása első hónapjaiban, amikor úgy érezte, nem javul a térde. Megjegyezte, az elmúlt hetekben viszont érezhető fejlődést tapasztal a sérült ízületében.

Ami biztosnak tűnik Nadal visszatérésével kapcsolatban, hogy ott lesz december 27. és 29. között az Abu-Dzabiban sorra kerülő bemutató tornán. Az viszont kérdéses, hogy a november 5-12. közötti ATP-világbajnokságon és a november 16-18. közötti a Davis Kupa-döntőn pályára lép-e.

Nadal legutóbb akkor játszott, amikor Wimbledonban – június 29-én – kiesett a második fordulóban. A 11 Grand Slam-tornán győztes teniszező korábban sem adott meg konkrét időpontot visszatérésére, csak azt jelezte, jövő januárban az Australian Openen reményei szerint már indulhat.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik