Élet-Stílus

Bottal verte az utcán a megkötött kutyát, hogy pénzt zsaroljon ki állatbarátokból

A kínai férfi pénzt követelt, hogy abbahagyja az eb kínzását.

Nagy felháborodás okozott Kínában egy mobiltelefonos videó, amin azt látni, ahogy férfi egy bottal ver a nyílt utcán egy kikötött kutyát. A helyi sajtóban megjelent hírek szerint a félmeztelen férfi arra várt, hogy állatbarátok közbelépjenek, és akkor pénzt zsaroljon ki belőlük. Közölve, hogy megfelelő mennyiségű pénzért hajlandó abbahagyni az eb kínzását.

Egy nő a helyi sajtónak elmondta: a férfi ezt rendszeresen csinálja, amikor lerészegedik. A Niu vezetéknevű nő közlése szerint már legalább három kóbor kutyát vert meg így. Addig csinálja, amíg tömeg nem verődik köré, és amikor elkezdik kérlelni, hogy hagyja abba, akkor szokott pénzt kérni.

Niu elmondta, hogy ő egyszer már 3500 jüant fizetett az egyik kutyáért, akit a férfi az utcán vert. A nő elismerte, hogy ezzel valószínűleg csak felbátorította a férfit, hogy még több kutyával is eljátssza ezt a kegyetlen zsarolást. De Niu hozzátette: egyszerűen nem bírta elviselni a kutya szenvedését, és tennie kellett valamit

Az esetről szóló beszámolók arról nem tesznek említést, hogy a férfi ellen bármilyen rendőrségi eljárás indult volna. Kínában jelenleg nincsenek törvények az állatkínzás ellen, pedig helyi állatvédők évtizedek óta kampányolnak az állatokat védő jogszabályok bevezetéséért.

Kiemelt fotó:PearVideo

Ajánlott videó

Olvasói sztorik