Foci

Egyszerre két sztárjától foszthatja meg a Real a Chelsea-t

Belgium bronzérmesként tér haza a világbajnokságról, a válogatott játékosai most elvonulnak jól megérdemelt pihenőjükre, de a menedzsereikre még eseménydús napok várnak, hiszen javában zajlik az átigazolási időszak.

A belgák csapatkapitánya, Eden Hazard például csapatot válthat a nyáron, mivel a hírek szerint a Real Madridnál úgy érzik, az ő érkezésével nagyjából sikerülne pótolni a Cristiano Ronaldo távozása után keletkezett űrt.

“Hat gyönyörű évet töltöttem a Chelsea-nél, de talán ideje lenne kipróbálni valami újat. A klubomon múlik, hogy mi lesz velem, hogy elengednek-e, mert az nem titok, hogy hol szeretném folytatni”

– mondta Hazard, aki a világbajnokságon három gólt szerzett és másik négyet előkészített.

Ha az általa tett utalás nem lenne egyértelmű, akkor a korábbi dán válogatott Brian Laudrup segít nekünk eligazodni, aki azt nyilatkozta a napokban, hogy beszélt Hazard-ral, aki nagyon eltökélt, hogy a Realba igazoljon.

És lehet, hogy nem ő lesz az egyetlen, aki Madridba költözik Londonból, mivel a szintén belga Thibaut Courtois is a Realé lehet.

A kapus már korábban is nyilatkozta, hogy szeretne közelebb lenni Madridban élő gyerekeihez, és így valószínűnek tűnik, hogy nem hosszabbítja meg jövő nyáron lejáró szerződését.

Az As szerint a Real ötéves szerződést ajánl a 26 éves Courtois-nak, aki évi 11 millió eurót keresne. A Chelsea-nek van terve arra, hogy kivel pótolja a belgát, a csapat új edzője, Maurizio Sarri a brazil Alisson Beckert hozná el a Romából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik