Mobil

Nagy változás jön az iPhone-oknál

Már csak pár hónap van vissza az új iPhone-ok bemutatásáig, és ebben az időszakban törvényszerűen megszaporodnak a pletykák és találgatások. A meglepően pontos előrejelzéseiről híres Apple-jós, Ming-Csi Kuo is újabb információmorzsákkal jelentkezett az almás mobilokkal kapcsolatban, vélhetően idén is három modellről hullhat le a lepel.

Az elemző is megerősítette azt a máshonnan származó információt, hogy a belépőszintű LCD-s modell ára 700 dollárról, míg a 6,5 hüvelykes, OLED-es csúcsmobil (vélhetően az iPhone X Plus) 999 dollártól fog indulni.

A 6,5 hüvelykes variáns arany színben is elérhető lesz, de ennél érdekesebb, hogy a 6,1 hüvelykes, LCD panellel felszerelt mobil öt színben: szürke, fehér, kék, piros és narancsárnyalatokban lesz választható.

A 6,1 hüvelykes mobil az iPhone X főbb funkciót nyújtja majd, persze cserébe le kell mondani az olyan prémium jellemzőkről, mint a dupla kamera, a rozsdamentes acél, és a 3D Touch érzékelő.

A legújabb 6,1 hüvelykes modell a cég első bátrabb lépése színválasztás terén azóta, hogy öt éve az iPhone 5c-vel megjelentek az első zöld, kék, sárga, rózsaszín almás mobilok. Igaz, a műanyag, cukorkaszín eszközökből nem is lett hatalmas siker, ám Ming-Csi Kuo kifejezetten optimista az idei 6,1 hüvelykes mobillal kapcsolatban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik