Élet-Stílus

Fotók, ahogy az apuka szoptatja a kisbabájukat

A wisconsini April és Maxamillian Neubauernek mikor megszületett a kislánya, az anya képtelen volt szoptatni, így az apa vette át a szerepét.

Júniusban sürgősségi császármetszéssel jött világra Rosalia, de már ez is csoda colt ahhoz képest, hogy Aprilnek korábban azt mondták, sose fog szülni egy hormonális rendellenesség, a policisztás ovárium szindróma miatt. Több rohama is volt a szülés alatt, utána egyből az intenzív osztályra került.

A rohamok miatt szoptatni se tudta a babát, de a férje képes volt rá, hála egy nővér ötletének. Egy szoptató eszközt adtak az apának, ami egy mű bimbóvédőből, etetőcsőből és egy fecskendőből áll. Ezt a szerkezetet használják örökbefogadó anyáknál vagy olyan anyáknál, akiknek lapos vagy fordított mellbimbója van.

Ugyanakkor ez volt az első eset, hogy egy édesapánál használtuk

– mondta a nővér, Cybil Martin-Dennehya CBS Newsnak. Hozzátette már többször is felajánlotta ezt apáknak, de Maximillian volt az első, aki belement.

Due to complications during Aprils emergency c-section. This super rad nurse made a epically killer offer, and I was…

Közzétette: Maxamillian Kendall Neubauer – 2018. június 26., kedd

Így etette meg első alkalommal, bal mellbimbójával az apa, akinek éppen erre a mellére van feltetoválva, hogy „Mama”. Később már April is képes volt szoptatni kislányukat.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik