Foci

Üzent a szurkolóknak Georges Leekens

Első négy meccséből hármat elveszített, egyen pedig döntetlent játszott Georges Leekens szövetségi kapitány vezetésével a magyar válogatott. A belga szakember megítélésében nem segít az sem, hogy nem túl erős ellenfelekkel találkoztak a mieink: Kazahsztán, Skócia, Fehéroroszország és Ausztrália volt a mieink ellenfele.

Nem csoda, hogy a szurkolók türelmetlenek, ez pedig feltűnt a szövetségnek is. A kapitány ezért üzenetet küldött az MLSZ-en keresztül az aggódó drukkereknek.

Hallottam én is a stadionban, hogy a szurkolók elégedetlenek voltak és nekem is üzentek a mérkőzés vége felé. Ez érthető is, mert eljöttek a meccsre, támogatták a csapatot, az eredmény viszont nem az volt, amit szerettünk volna! Higgyék el nekem, mi magunk is csalódottak voltunk ugyanúgy, ahogy önök is, hiszen győzelmeket szeretnénk mi is! Azért dolgozunk, hogy sikeresek legyünk és ezzel örömet okozzunk önöknek, szurkolóknak! Bízom benne, hogy a vb-résztvevő Ausztrália elleni mérkőzésen önök is látták a pozítívumokat a csapat játékában és ősszel is támogatni fognak minket, mi pedig immár nem csak a játékot, hanem az eredményt illetően is sok örömet tudunk majd okozni önöknek.

– olvasható Leekens üzenete.

A magyar válogatott eredménysora Leekensszel

2018.03.23.: Magyarország – Kazahsztán 2-3 (1-3)
2018.03.27.: Magyarország – Skócia 0-1 (0-0)
2018.06.06.: Fehéroroszország – Magyarország 1-1 (1-1)
2018.06.09.: Magyarország – Ausztrália 1-2 (0-0)

Fotó: MTI/EPA/Taccjana Zenkovics

Ajánlott videó

Olvasói sztorik