Foci

A Betisé a legőrültebb játékosbemutatás

Manapság nagyon divatos módszer egy ötletes, vicces videóval bejelenteni, hogy új játékost igazolt valamelyik klub. Akadtak már filmelőzetesektől tinder-párokig őrült ötletek, legutóbb az AS Roma használt fel egy közkedvelt mémet és a football manager nevű játékot, hogy bemutassa, milyen kincset szerződtetett.

Előzetesek, Tinder, fricskák – a legjobb átigazolást bejelentő videók 2017-ből
Új trendet, már-már műfajt teremtettek 2017 nyarán a futballklubok: vicces, vagy látványos videóval jelentették be új igazolásukat. Összeszedtük a legjobb és legviccesebb bejelentő videókat.

Ezek azonban fasorban sincsenek a Real Betishez képest, amely nyugodtan mondhatjuk, szintet lépett. A zöld-fehérek ugyanis úgy vélték, Takashi Inui jtáékjogán megvásárlását úgy lenne a legalkalmasabb bejelenteni, ha egy videóba belesűrítenének egy csomó japán utalást.

Így kerülhetett a népszerű Dragon Ball-szériára utaló snittekből egy rakás a videóba, de a méltán híres japán reklámok hektikussága is jelen van. Azt már mi sem tudjuk kitalálni, a Super Mariós olasz Luigi hogyan került képbe, de úgy összeségében is felfoghatatlan, hogy született meg ez a bejelentő videó:

Inui egyébként az elmúlt idényben 34 meccsen öt gólt lőtt az Eibar színeiben, új csapatával pedig három évre kötelezte el magát. Sok ideje azonban nem lesz ismerkedni, mivel a világbajnokság hamarosan kezdetét veszi, a 29 éves támadó pedig tagja a japán válogatottnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik