Tech

Ingyen pénz jár mindenkinek a GTA V-ben

Kiváló hírünk van a Grand Theft Auto V tulajdonosainak (PC-n, PlayStationön és Xbox-on egyaránt): elindult a Business Week a videojátékon belül, ami többek között azt jelenti, hogy mindenkinek ingyen pénz jár – természetesen a játék valutájában mérve. Bárki, aki belép a GTA V multiplayer módjába május 14-ig, az kap 250 000 dollárt, illetve ha ezt megismétli minden nap, akkor jön újabb 150 000 dollárt, ami azt jelenti, hogy május 14-ig összesen 1 000 000 dollár GTA-pénzt lehet begyűjteni alig pár kattintással.

Az akcióval kapcsolatban azt is érdemes tudni, hogy az ingyen pénz nem jelenik meg azonnal a játékon belüli számlán, a megszerzett összeg május 15. és 21. között íródik jóvá, szóval akkor is érdemes szorgalmasan visszalátogatni a játékba, ha elsőre nem csilingel a kassza.

Mutatjuk, mivel lehet 1500 milliárdot kaszálni
A GTA V több pénzt csinált, mint a Star Wars-filmek és az Elfújta a szél.

A Grand Theft Auto V napjaink egyik legsikeresebb, és a világ legtöbb pénzt kaszáló videojátéka, ami eredetileg 2013 szeptemberében jelent meg Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, majd 2014-ben Xbox One-ra és PlayStation 4-re, és ezt követte a PC-s verzió 2015 áprilisában.

A játékból az elmúlt öt évben megközelítőleg 90 millió példány fogyott a különböző platformokon, ami nagyjából ötmilliárdos bevételt eredményez, a maradék egymilliárd pedig a játékban elérhető mikrotranzakciókból jött össze, köszönhetően a program részeként elérhető, a mai napig aktív és folyamatosan frissülő Grand Theft Auto Online-nak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik