A majdnem 180 millió forintnak megfelelő jüan beruházásával létrejött éttermet Kína tízedik legnagyobb településén, a Hejlungcsiang tartomány fővárosaként szolgáló Harbinban még tavaly júniusban nyitották meg, s azóta egyre növekvő népszerűségnek örvend.
Pedig a vendégek egy átlagos étteremhez képest nem kapnak többet a pénzükért: a főpincér üdvözlete után helyet foglalnak, rendelnek az étlapról, s amint az étkek elkészültek a konyhában, egy pincér felszolgálja azokat. Igaz, itt egy-egy szakács vagy pincér 7-11 millió forintnak megfelelő jüanért készült, s egy kétórás töltés után akár öt órán keresztül is képes megszakítás nélkül dolgozni.
A felszolgálók a Honvédkórházban található robotokhoz hasonló módon, a padlóra felfestett vonalakat követik a kiszállítás során, míg a szakácsok összesen 30 különböző étel elkészítésére vannak beprogramozva. Egy-egy étkezés egyébként átlagosan 1200-1500 forint körüli összegbe kerül.