Kultúra

Lövöldözésorgia a köbön, avagy erről fog szólni a John Wick 3

Az akciófilmszériát gyártó stúdió közzétette a harmadik rész rövid szinopszisát.

Los Angelesben zajlik hétfő óta a CinemaCon elnevezésű filmes esemény, amelyen a legtöbb hollywoodi stúdióhoz hasonlóan a Lionsgate stúdió is saját panellel vesz részt.

Kiderült, mikor forgatják a John Wick 3-at
És már azt is tudni, hol zajlanak majd a harmadik rész munkálatai.

A Collider számolt be róla, hogy a panelen közzétették a jövőre mozikba kerülő John Wick: Chapter 3 (John Wick: 3. felvonás) rövid szinopszisát, amely nagy vonalakban vázolja a trilógiazáró cselekményét.

John Wick (Keanu Reeves) menekülnie kell, két okból is. Egyfelől vadásznak rá a fejére kitűzött 14 millió dolláros vérdíj miatt, miután megszegte a Continental hotel egyik legfőbb szabályát és embert ölt a hotel területén. Johnnak ezért már ki is kellett volna végezni, csakhogy a Continental menedzsere, Winston adott neki egy órányi időt, mielőtt »kiátkozzák« és megkezdődik utána a globális hajsza. Miután John minden tudását és tapasztalatát latba vetve elindul, hogy a bérgyilkoshálózat gyengeségeit kihasználva keresztülküzdje magát New Yorkból

– derül ki a szinopszisból.

Ugyan a hivatalos szövegben nincs benne, de CinemaConon azt is megerősítették, hogy az előzőhöz hasonlóan a harmadik film cselekménye sem fog az Egyesült Államok területére korlátozódni, azaz miután Wick nyilvánvalóan kijut New Yorkból, külföldre fogja venni az irányt. Ezzel kapcsolatban az hír járja, hogy Oroszországban és Spanyolországban terveznek jeleneteket felvenni a filmhez.

Mindemellett továbbra is annyi biztos a produkcióval kapcsolatban, hogy az elsőt társrendező, a másodikat pedig már egyedül levezénylő Chad Stahelski dirigálja, és a megállíthatatlan bérgyilkost alakító Neo Reeves mellett Winstonként Ian McShane , és a második részben megismert Ares szerepében Ruby Rose is visszatér a filmben. Az egyik új mellékszereplőt Hiroyuki Sanada (Farkas, Napfény) fogja játszani.

Mint ismert, a John Wick: 2. felvonás tavaly kétszer olyan jól teljesített a mozikban, mint a 2014-ben 88,8 milliót termelő John Wick és globálisan 171,5 milliót termelt. Magyarán a két produkció összbevétele 260,3 millió dollárra rúg, miközben a Lionsgate összesen 60 milliót költött a leforgatásukra.

A John Wick 3 kicsit több mint egy év múlva: 2019. május 17-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Keanu Reeves lövöldözős videójánál nincs most nagyobb királyság a neten
A John Wick 2-re készülő színész a lőtéren gyakorolva mutatja meg, hogy a valóságban is van akkora ász, mint a filmbéli karaktere.
Kiemelt kép: Summit Entertainment/Lionsgate

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik