Kultúra

Kiderült, mikor forgatják a John Wick 3-at

És már azt is tudni, hol zajlanak majd a harmadik rész munkálatai.

2017 egyik legünnepeltebb akciófilmje volt a John Wick folytatásaként készült John Wick: 2. felvonás, amelynek a parádés akciójeleneteivel sikerült még az első részt is felülmúlnia. A gyártó Lionsgate már tavasszal zöld utat adott a harmadik felvonásnak, amelynek aztán az ősszel ki is tűzték a bemutatóját.

Megvan, hogy mikor kerül mozikba a John Wick 3
Még nem is forog az akciófilm, de a stúdió már kitűzte a hivatalos premierdátumát.

Az elmúlt hónapokban nem érkezett hír a Joh Wick 3 háza tájáról, mi több: ahhoz képest, hogy már tavaly el akarták kezdeni forgatni, ebből utóbb nem lett semmi. Most azonban a ScreenRant megtudta, hogy

április 26-án kezdik forgatni. A munkálatok New Yorkban és Montreálban fognak zajlani.

A harmadik részben újabb helyszíneken folytatódik majd a „John Wick vs mindenki” öldöklésmaraton, miután úgy tudni, Oroszországban és Spanyolországban is felvesznek majd jeleneteket a filmhez.

Mindemellett jelenleg annyi biztos a produkcióval kapcsolatban, hogy az elsőt társrendező, a másodikat pedig már egyedül levezénylő Chad Stahelski dirigálja, és a megállíthatatlan bérgyilkost alakító Keanu Reeves mellett Winstonként Ian McShane , és a második részben megismert Ares szerepében Ruby Rose is visszatér a filmben. Az első új mellékszereplőt Hiroyuki Sanada (Farkas, Napfény) fogja játszani.

A John Wick: 2. felvonás tavaly kétszer olyan jól teljesített a mozikban, mint a 88,8 milliót termelő alapfilm és globálisan 171,5 milliót termelt, azaz a két produkció összbevétele 260,3 millió dollárra rúg, miközben a Lionsgate összesen 60 milliót költött a leforgatásukra. Ezért sem véletlen, hogy készül a harmadik film.

Zöld utat kapott a John Wick-tévésorozat
A Starz készíti a bérgyilkosok és maffiózók világában játszódó szériát, melynek The Continental lesz a címe.
Kiemelt kép: Lionsgate

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik