Foci

Nem akartunk úgy járni, mint a Barcelona

A Real Madrid drámai mérkőzésen jutott a Bajnokok Ligája legjobb négy csapata közé. Noha a negyeddöntő első találkozóján Cristiano Ronaldo parádéjának köszönhetően 3-0-ra nyert, a visszavágó forróbb volt, mint valaha:

ugyanis a Juventus a 97. percig 3-0-ra vezetett Madridban, ami akkor azt jelentette volna, hogy sikerül Gigi Buffonéknak hosszabbításra menteni a párharcot. Ez végül nem jött össze, ugyanis a címvédő tizenegyest kapott, azt pedig, miután elszabadult a pokol, Ronaldo magabiztosan lőtte a kapuba.

Buffon álomgyilkosságról, Chiellini szándékos csalásról beszélt a BL-meccs után
Az olaszok nem nyugodnak, szerintük minimum hosszabbítást érdemeltek volna.

A meccs után természetesen megszólalt Lucas Vazquez is, aki kiharcolta a büntetőt. Szerinte nincs kérdés, szabálytalanság történt.

Ezt be kellett fújni, egyértelmű. Épp lőni készültem volna, amikor a hátvéd (Medhi Benatia) felborított a kapu előtt, szóval nem kérdés, jó döntés született. Az teljesne rendben van, hogy a Juve játékosaiból ez milyen érzelmet váltott ki, hiszen az utolsó percekben jártunk

mondta a fiatal spanyol játékos. Benatia közben azt nyilatkozta, hogy a Real nem először kapott ajándékot a bíróktól, elég csak a tavalyi BL-negyeddöntőre és Kassai Viktorra gondolni. Hozzátette, a labdát érte el, szerinte ezt lehet látni a felvételeken, ő (Vazquez) meg elesett, mert nem tehetett mást. Úgy gondolja, nem volt tizenegyes, abszurd ítélet született.

Sergio Ramos hiányában Marcelo volt a címvédő csapatkapitánya, neki is megvan a véleménye természetesen.

Nem akartuk úgy járni, mint a Barcelona, mi a Real Madrid vagyunk. Mindent megtettünk azért, hogy továbbjussunk, sikerült. A végén a büntető teljesen egyértelmű volt.

Összefoglaló:

Eredmények – Bajnokok Ligája, negyeddöntő, visszavágó

Real Madrid – Juventus 1-3 (0-2)
Gólszerző: Mandzukic 2., 37., Matuidi 61. ill. Ronaldo 96.
Kiállítva: Buffon 93.
Továbbjutott a Real Madrid 4-3-as összesítéssel

Bayern München – Sevilla 0-0
Kiállítva: Correa 92.
Továbbjutott a Bayern München 2-1-es összesítéssel

Ajánlott videó

Olvasói sztorik