Belföld

Kiviharzott a sajtótájékoztatóról Németh Szilárd, amikor a Hír TV kérdezni szeretett volna tőle

Németh Szilárd február utolsó napján a Nemzetbiztonsági Bizottság ülése után tartott sajtótájékoztatóján játszotta el először, hogy nem válaszolt Simicska Lajos lapjainak, sőt, az újságírók még kérdéseket sem tehettek fel nekik.

A Fidesz alelnöke vasárnap a téli rezsicsökkentéssel kapcsolatban állt ki a sajtó munkatársai elé, és ismételten megtagadta a válaszadást a Hír TV-nek.

Mint mondta,

szívesen állok rendelkezésére azoknak az orgánumoknak, akik azt írják le, amit mondok, illetve azt írják le, amit teszek. Azoknak nem tudok rendelkezésére állni, akik egy párt rabigájában, vagy egy milliárdos, Simicska rabigájában szenvedve azt szeretnék leírni, amit ők gondolnak rólam. Miér’ álljak be ebbe a kampányba?

A monológja végén pedig fogta, és távozott a teremből.

Kiviharzott a sajtótájékoztatóról Németh Szilárd

Kiviharzott a sajtótájékoztatóról Németh Szilárd, amikor a Hír TV kérdezni szeretett volna tőle. A Fidesz-alelnök előtte a szerinte álhíreket megjelentető sajtótermékeket bírálta.

Közzétette: Hír TV – 2018. március 11.

A politikus egyébként a napokban azt ecsetelte egy fórumon, Magyarországon olyan egyetemek meg főiskolák vannak, hogy annyit érnek, mint vászontarisznyán a lakat.

Németh Szilárd: Olyan egyetemek meg főiskolák vannak, hogy annyit érnek, mint vászontarisznyán a lakat
A Fidesz alelnöke szerint attól, mert valaki tetőfedő, még nem hülye, és mennyivel jobban is jön a szakértelme.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik