Otthon

Luxuslakás kényezteti a szupermodellt

Ennél talán álmodni sem lehet jobbat.

Bár már elmúlt 52 éves, ma is gyönyörű: Cindy Crawford a világhírű szupermodell, színésznő és üzletasszony nem a botránykrónikák hőse, amikor azonban a címlapokra kerül, annak nyomós oka van. Nemrégiben az elledecor talált rá Cindyre, aki férjével, Rande Gerberrel mesés ingatlant vásárolt Beverly Hillsben.

Trulia

A Santa Monica hegység lábánál, Trousdaleben – ahol többek között Elvis Presley és Jane Fonda egykori háza is található – a sztárpáros egy minden igényt kielégítő luxusingatlan nézett ki magának, és a 12,75 millió dollárért hirdetett birtokot végül 11,625 dollárért sikerült megvenniük.

Trulia

Az 1959-ben épült 5386 négyzetméteres, ötszobás és hat fürdőszobás otthon minden négyzetcentije maga a tökéletesség. A kert a nyugalmas pihenés ideális helye trópusi növényekkel és több medencével.

Trulia

Crawford és Gerber egyébként nem járatlanok az ingatlanok világában. Korábban, a nyári hónapokban havi 46 ezer dollárért béreltek házat Malibun, majd 2015-ben úgy döntöttek, hogy inkább vesznek egyet a tengerparton, mert az jobb befektetés. Ott is hatalmas otthont vásároltak – 60 millió dollárért.

Trulia

A Beverly Hillsben vásárolt mesés ingatlanról további fotók IDE KATTINTVA nézhetők meg.

Kiemelt kép: Getty Images/Trulia

Ajánlott videó

Olvasói sztorik