Média

Andy Vajna új médiás vezetővel erősít

Kovács Illés Bence. Fotó: Kiosk-ad
Kovács Illés Bence. Fotó: Kiosk-ad

Az Andy Vajna kormánybiztos által tavaly felvásárolt Lapcom Zrt. kedd este bejelentette, új vezetőt igazolt az újonnan kialakított digitális fejlesztési igazgatósága élére.  Az új részleg irányítását február 14-től Kovács Illés Bence látja el.

A Bors című bulvárnapilap, valamint a Délmagyarország és a Kisalföld regionális napilapok kiadójának tájékoztatása alapján az új fejlesztési igazgató az elmúlt évek során ügynökségi oldalon digitális üzletágak kialakítását, hazai és nemzetközi cégek termékfejlesztését támogatta. Legutóbb a KIOSK.advertising reklámügynökség digitális vezetőjeként az ügyfelek stratégia alkotásáért és új szolgáltatások bevezetéséért felelt. A szakember az elmúlt kilenc év során meghatározó szerepet töltött be több multinacionális vállalat online kommunikációjában; többek között autóipari, szórakoztató elektronikai, élelmiszeripari területeken dolgozott.

Balatonfüred, 2003. május 9. Balatonfüreden megkezdődött az Audi Grand Prix - Nemzetközi Soling Vitorlásverseny. A háromnapos viadalon négy nemzet, tizenöt csapata vesz részt. MTI Fotó: Nagy Lajos.
Régi westeles búcsúzik a Telekomtól
Zoltai Ildikó saját kezdeményezésére távozik a Telekomtól, ahol még a Westel 900 korszakban kezdett több mint húsz évvel ezelőtt, és ahol többek között számos márkaváltás kommunikációjában vett részt.

A Lapcom Zrt.-nél Kovács Illés Bence feladata lesz, hogy Vajna médiavállalatának valamennyi digitális tevékenységét egy igazgatóságba szervezve összehangolja, valamint a meglévő termékek fejlesztésén túl feladata, hogy új termékeket is piacra vezessen.

Megtiszteltetés számomra, hogy egy nagy múltú médiavállalat digitális fejlődésének részese lehetek. Kihívás és egyben lehetőség a Lapcom online felületeinek és szolgáltatásainak egységes alapokra helyezése és továbbfejlesztése

– idézik a jövőbeni tervei kapcsán Kovács Illés Bencét.

A Lapcom fizetős nyomtatott termékei – Bors című országos napilap, a Délmagyarország című Csongrád megyei és a Kisalföld című Győr-Moson-Sopron megyei napilapokból – naponta 140 ezer példányban kelnek el és több mint 650 ezer olvasóval rendelkeznek. Digitális területen a kisalfold.hu, a delmagyar.hu és a borsonline.hu híroldalak együttesen naponta mintegy 170 ezer egyedi látogatót érnek el. A Lapcom ezenkívül két nyomdával is rendelkezik.

magyar-telekom(430x286).jpg (magyar telekom)
Az RTL-től igazol a Telekom
Kovács András Péter, az RTL Magyarország eddigi vezérigazgatói tanácsadója lesz a Telekom új marketingkommunikációs osztályvezetője.

Kiemelt kép: Kovács Illés Bence. Fotó: Kiosk-ad.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik