Kultúra

Patrick Stewart újra eljátszaná Picardot Tarantino Star Trek-filmjében

Ezt maga a színész nyilatkozta egy interjúban, hozzátéve, hogy régóta szeretne együtt dolgozni a filmessel.

Vajon Kirk vagy Picard generációjával képzeli el a Star Trek-moziját Quentin Tarantino?– veti fel a nagy kérdést a The Hollywood Reporter cikke, melyben egy friss interjúrészletet közölnek Patrick Stewarttal.

A háromszoros Golden Globe-jelölt színészlegenda Quentin Tarantino Star Trek-filmterve kapcsán úgy fogalmazott, a közös munka lehetősége miatt szívesen visszatérne még egyszer Jean-Luc Picard kapitány szerepében, akit utoljára a 2002-ben bemutatott Star Trek: Nemezisben formált meg.

Az emberek folyton azt kérdezik tőlem, »Mikor leszel újra Jean-Luc Picard?«. Igazából nem gondolom, hogy ez még valaha is lehetségessé válna. Ugyanakkor régi vágyam, hogy Tarantinóval dolgozzak. Csodálom a munkáját és benne lenni az egyik filmjében olyasfajta élmény lenne, ami megelégedéssel töltene el. Szóval, ha tényleg fog rendezni valamit, aminek a Star Trekhez van köze, és felmerül a lehetősége annak, hogy felbukkanjon benne a jó öreg Jean-Luc, én örömmel eljátszanám őt Mr. Tarantino kedvéért

— nyilatkozta a 77 éves színész Dubaji Nemzetközi Filmfesztiválon, ahol életműdíjjal tüntették ki.

Stewart nem állt meg ennyinél és kitért arra is, szerinte miért lenne üdítő a franchise számára, ha a hét hírszenzációjának megfelelően a következő években Tarantino rendezné az egyik Űrszekerek-mozit:

Az összes filmjét meghatározza az a tulajdonság, hogy kockáról kockára elvárja a figyelmedet, illetve mindig megköveteli, hogy nézőként fogadd el azt, amit csinál. Emellett a humorát is imádom filmesként. Szóval igen, nekem ő lenne az első választásom rendezőnek.

Korhatáros lesz Tarantino Star Trek-mozija
Ez a filmes kikötése, amelyre már rá is bólintott az Űrszekerek-mozikat gyártó Paramount stúdió.
Kiemelt kép: Paramount Television

Ajánlott videó

Olvasói sztorik