Belföld

Cisco NAC támogatás a Network Associates vírusirtó termékeiben

A McAfee VirusScan Enterprise 8.0i és a 7-es verziók segítik a fenyegetések megelőzését és a biztonsági szabályzatok megfeleltetését.

A 2003 végén bejelentett együttműködés eredményeképpen a McAfee VirusScan 8.0i vállalati verziója és a 7-es verziók teljes támogatást nyújtanak a Cisco Network Admission Control programjának első fázisához, amely a biztonsági szabályzatok megfeleltetéséért felelős az összes Cisco hálózathoz csatlakozó rendszeren. A McAfee felhasználók így biztosíthatják vírusirtó megoldásuk megfelelőségét, azaz az átfogó védelmet a „nulladik-napi” támadások, férgek és kombinált fenyegetettségek ellen.

A McAfee VirusScan Enterprise 8.0i integrál vírusvédelmi, tűzfal, és szerveroldali behatolás-megelőző funkciókat kombinál egyetlen könnyen telepíthető, használható, és menedzselhető biztonsági megoldásban. A fejlett kiszolgáló oldali behatolás-megelőzési funkcionalitás része a puffer-túlcsordulásokat megelőző technológia, amely véd a Microsoft alkalmazások és OS szervizek sérülékenységeit megcélzó puffer-túlcsordulást kiváltó támadások ellen, és biztosítja, hogy a kritikus üzleti szerverek és adatok folyamatos védelem alatt álljanak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik